6:2
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 16:30

3.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řádění budíkovského kanonýra Lukáše Kavky odnesla Červená Řčečice


Branky


2. T. Šeda , 19. L. Kavka , 44. L. Kavka , 56. T. Prokop , 60. L. Kavka , 78. L. Kavka (p.) - 42. O. Staněk , 47. M. Čech
0

Jako černá ruka řádil budíkovský elitní střelec Lukáš Kavka v duelu proti Červené Řečici. Rovnost měla před zápasem s Řečicí pouze bod, a tak se předpokládalo, že další výprodej bodů Budíkovští nedopustí. A tak se také stalo. Ačkoliv měli domácí problémy se sestavou, se svým soupeřem, který patří k podprůměru Poutník ligy, si hravě poradili. A to zejména díky galapředstavení Lukáše Kavky, jenž do řečické branky poslal čtyři gólové pozdravy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Šedy odstartoval budíkovskou honbu za první výhrou

Zápas začal pro domácí dobře a již ve 2. minutě šli do vedení, kdy po přihrávce Prokopa skóroval do prázdné branky Šeda. Domácí měli prvních dvacet minut převahu a po samostatné akci, kdy obešel dva hráče, zvýšil L. Kavka náskok Budíkova. Potom se hra vyrovnala a dvakrát zahrozili také hosté, ale hlavičkující Serbus mířil vždy vedle. Jinak bylo k vidění spoustu nepřesností na obou stranách. Na konci prvního poločasu ještě padly dvě branky na obou stranách. Nejprve se prosadil střelou z vápna řečický Gaupman a následně po rozehrání a přihrávce za obranu, skóroval po obejití brankáře opět L. Kavka.

Druhý poločas začali domácí špatně a již ve 48. minutě snížili hosté na rozdíl jedné branky, kdy se po závaru před bránou trefil Čech. Hosty to povzbudilo a měli další šance, ale stříleli vedle nebo je vychytal brankář Bláha. V 56. minutě se Budíkovu povedl rychlý protiútok a střelou z vápna k tyči nedal Prokop šanci brankáři. Následně navýšil skóre z penalty L. Kavka ( po zbytečném faulu na něj). Po této brance se hosté rozhádali a v 62. minutě byl za urážku rozhodčího vyloučen hostující Chvalkovský. Výsledek zápasu tak stanovil svou čtvrtou brankou opět L. Kavka. I v deseti se hosté nevzdali a  měli několik příležitostí ke vstřelení branky. Nakonec však vyhrál zaslouženě domácí Budíkov. 



Sestavy


TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - M. Šedivý [-] , L. Soukup [-] , L. Kavka [-] , F. Bernard [-] , T. Prokop [-] , T. Šeda [-] , J. Novák [-] (77. J. Soukup [-] ) , M. Vodrážka [-] , T. Janák [-] , J. Bleha [-]

TJ Tatran Červená Řečice
J. Krejčí [-] - Z. Káva [-] , J. Dýnek [-] , L. Chvalkovský [-] - Z. Kubíček [-] - L. Vávra [-] , V. Pulda [-] , J. Serbus [-] - M. Čech [-] , O. Staněk [-] , P. Pavelka [-] (62. V. Gaupmann [-] )

ŽK: 58. L. Chvalkovský , 60. P. Pavelka . ČK: 62. L. Chvalkovský .
Hráči zápasu: T. Janák , L. Kavka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - VEČEŘA Ivo, HAVEL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.