Obrataň má cenný sklap, zastavila rozjetý Plačkov


Branky


0

Atraktivní podívanou sliboval duel mezi ofenzivně laděnou Obrataní a rozjetým Plačkovem. Hráči obou celků zhruba padesátku diváků nezklamali. Padlo šest branek, k vidění byla celá řada gólových příležitostí, nechyběly ani výborné individuální výkony. Z vítězství se nakonec radovala domácí Obrataň, která po remízovém poločase třemi góly po pauze rozhodla kvalitní duel pro sebe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vítěze neurčila

Už před zápasem bylo jasné, že ani jeden z týmů v tomto zápase svému soupeři nic nedaruje, a to se projevilo nejen na bojovnosti, ale i agresivitě. Utkání se už od začátku hrálo ve vysokém tempu, ve kterém přeci jen o trochu více dominovali domácí, jejich šance ale končily buď mimo bránu, nebo v rukavicích brankaře Novotného. Do vedení šli tedy po ojedinělé šanci hráči Plačkova. Lukáš Ehrlich zůstal úplně osamocený na půlce hřiště a sám proti brankaři domácích si bezchybně poradil. Gólu se dočkali ale i hráči Obrataně. Přesného centru na zadní tyč využil hlavičkou Buchar a bylo opět vyrovnáno. Zbývající pětadvacetiminutovka byla už v režii Obrataně, proti jejím útočníkům si ale brankář Novotný dokázal svými zákroky poradit a tak šly oba týmy do kabin za nerozhodného stavu.

Po přestávce domácí rozhodli o cenném skalpu nepříjemného soka

Následovala ale druhá půle, která pro hosty začala nejhůře jak jen mohla. Nakopnutý balon promáchli dva obránci Plačkova, míč doputoval až ke Kudrnáčovi a ten si s přehledem poradil - 2:1. Plačkov se ale odmítal vzdát bez boje. Hra se zase vyrovnala a to vyvrcholilo nádherným gólem Tomáše Kellera z přímého kopu, kterým překonal brankaře Kalinu. To byl ale poslední moment, kdy Plačkov dokázal soupeřovu defenzivu zaskočit. Obrataň mohla okamžitě jít do vedení, proti byl ale brankař Novotný, který se zaskvěl double zákrokem při domácím protiútoku. O pár minut následovala další standartka. Dlouhý balon dopadl přímo na hlavu domácího Vlacha, který nikým nerušen prostřelil vše co mu stálo v cestě. V tuto chvíli přestal Plačkov odolávat a dalšího okna v obraně využil ve prostěch domácích podruhé v zápase Buchar, který uzavřel gólový účet zápasu. 



Ohlasy k zápasu


SK Obrataň
Lukáš Novotný - brankář: Po prohře se mi moc hodnotit nechce. V první půli jsme se ještě drželi a živili šanci na body. Vstup do druhé půle nám ale jako tradičně hrubě nevyšel. Soupeř byl dneska sice lepší, ale ne neporazitelný. Častokrát jsme jim to hodně usnadnili a asi po zásluze prohráli. Do příště máme hodně co zlepšovat.




Počet diváků: 47. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - KALINA Josef (N), ŠTĚPÁN Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.