2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 15:30

3.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Kamenice slaví první výhru, v derby přehrála Božejov


Branky


0

Rezerva Kamenice nad Lipou po dvouch prohrách konečně zabrala, když v derby zápase porazila nedaleký Božejov. Domácí měli lepší vstup do zápasu, když po čtvrthodině hry vedli o dva góly. Hosté sice v závěru první půle snížili, víc jim toho ale rezerva Slovanu nedovolila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slovanisté chytli úvod zápasu, hosté korigovali gólem do šatny

První poločas přinesl tlak domácího týmu, kterému se dařilo solidně kombinovat a hosté se prakticky spíše bránili. V prvních minutách zahrozil Vávra, branku však minul. V desáté minutě napřáhl opět Vávra, jehož tvrdou střelu brankář vyrazil pouze k Patriku Macháčkovi, který míč dopravil do brány a poslal domácí do vedení. O tři minuty později se dostal k míči Macháček, který přihrál nabíhajícímu Strašíkovi, jehož střela k tyči skončila brankou a domácí tak šli do dvoubrankového vedení. I nadále byli domácí aktivní, střely Housera a Dejmka brankou neskončily. V pětatřicáté minutě se neujala ani další střela Vávry. Dvě minuty před koncem úvodního dějství se dostali hosté k první vážnější akci a hned z toho byla branka, když se po rychlém brejku prosadil Smítka. 

Druhý poločas branku nepřinesl, body zůstaly v Kamenici

Ve druhém poločase se hra vyrovnala a nebylo ani k vidění příliš možností, jelikož obrany působily vcelku pevně.  Domácí měli přibližně v šedesáté minutě dobrou příležitost, míč však skončil mimo branku. Hosté zahrozili o chvíli později, kdy jejich hráč prošel ze strany do vápna a jeho tvrdou střelu vyrazil brankář Hadač nad bránu. Závěr zápasu přinesl dobré příležitosti na obou stranách. Nejprve vyslal Kos pas na Józu, který postupoval sám na brankáře, ale jeho snažení zastavil praporek pomezního. A na druhé straně dvě minuty před koncem hlavičkoval hostující hráč po standartní situaci mimo bránu, a tak si rezerva Kamenice připsala první výhru v sezoně.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - hráč: Šli jsme do zápasu s jednoznačným cílem vyhrát. V prvním poločase jsme hráli vcelku podle našich představ. Vycházeli nám kombinace a rychle jsme měli dvoubrankový náskok. Škoda, že jsme nedali další branky. Ve druhém poločase šla naše hra přeci jenom dolů, nedokázali jsme kombinovat tak jako v prvním poločase, přesto jsme zápas dovedli do vítězného konce, za což jsme rádi.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
L. Hadač [-] - M. Dejmek [-] (65. J. Procházka [-] ) , J. Vávra [-] (65. O. Joza [-] ) , L. Kašparec [-] (78. A. Kos [-] ) , P. Macháček [-] , J. Houser [-] , V. Spěváček [-] (54. D. Růžička [-] ) , J. Strašík [-] , A. Schober [-] , J. Pfaur [-] , M. Urban [-]

TJ Sokol Božejov
L. Mach [-] - P. Smítka [-] (70. L. Palán [-] ) , P. Kubů [-] , V. Kocián [-] , J. Šátek [-] , L. Smrčka [-] , M. Fučík [-] , J. Menhard [-] , O. Smejkal [-] (65. J. Pelíšek [-] ) , J. Kumžák [-] , M. Carva [-]

Hráči zápasu: P. Macháček - P. Smítka .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - ZEDNÍK Jan (N), KNĚŽÍNEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.