0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 10:15

25.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín je k nezastavení


Branky


0

Věděli jsme, že utkání bude náročné, Opava B má mladý, běhavý tým, který řídí o něco málo starší - Mety :-), ale klobouk dolů, jak spoluhráčům rozdával míče a neustále chtěl hrát. My jsme věřili, že navážeme na výkony z předchozích utkání. I když jsme byli trošku unavení jak z náročného anglického týdne, tak z počasí, kdy během utkání bylo opravdu velké horko. Ale zvládli jsme to, hráli jsme ze zabezpečené obrany a vytvořili jsme si spoustu šancí a myslím si, že jsme zaslouženě vyhráli. Samozřejmě jsme mohli dát i více gólů, ale buďme rádi i za ty dva, které pro nás znamenali tři body, za které jsme moc rádi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


SFC Opava B
J. Vyklický [-] - F. Metelka [-] , K. Vitoul [-] , O. Večerek [-] , J. Farský [-] - A. Helebrand [-] (63. D. Fišer [-] ) , T. Adamovský [-] (54. D. Ivan [-] ) , P. Mezera [-] (76. P. Uvíra [-] ) - T. Gebauer [-] , P. Strnad [-] - D. Rychnovský [-]

FK Nový Jičín
O. Ognjanov [-] - O. Malina [-] , P. Macíček [-] , M. Kiss Farkas [-] , D. Javorek [-] - P. Krčula [-] (84. T. Pokorný [-] ) , M. Švec [-] , J. Juříček [-] , J. Kalich [-] , J. Opatřil [-] (80. M. Fertál [-] ) - R. Lokša [-] (88. F. Nippert [-] )

ŽK: 74. F. Metelka , 82. P. Uvíra - 42. J. Kalich , 78. M. Kiss Farkas .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Hájek Robert - MANKOVECKÝ Tomáš, NOVÁK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.