2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 10:15

21.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havířov to zvládl za patnáct minut


Branky


0

V předchozích domácích zápasech nezvládli havířovští hráči dobře začátky, teď to bylo naopak, a  o výhru se museli obávat až do poslední minuty. Indiáni nastoupili, po vítězství v Opavě, sebevědomě a soupeře bojujícího o záchranu od první chvíle přitlačili. Avšak Šumperk se náskoku nezalekl a byl domácím minimálně rovnocenným soupeřem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Havířovu stačilo patnáct minut

Velký tlak zúročil už ve 3. minutě Lukáš Skoupý, který se dostal po rohu k odraženému míči a od tyče ho poslal pohotově do sítě. 1:0.

 

Tlak Indiánů neustával a druhý gól byl logickým vyústěním dění na hřišti.

 

Po dalším rohu hlavičkoval Cigánek a  domácí vedli 2:0.

 

Hosté Šumperku byli zralí na hození ručníku do ringu, ale to bylo jen klamné zdání.

 

Po druhé brance se totiž chopili překvapivě iniciativy hráči Šumperku a hru herně ovládli.

 

Když předvedl parádní individuální akci přes několik hráčů Filip Rozsíval, zatáhl za záchrannou brzdu na hranici pokutového území Mirek Matušovič.

 

To nakonec nepomohlo, protože sám faulovaný z přímého kopu snížil na 1:2.

 

Poté hosté sahali po totálním obratu. Nejdříve havířovský kanonýr Tomasz Gomola spálil velkou šanci po střele Borise Förtsera, ale pak se dvakrát blýskl domácí gólman Jakub Kodeš.

 

Ten reflexivními zákroky dvakrát zachránil domácí tým od pohromy a díky tomu měl lví podíl na plném bodovém zisku.

 

 

 

Matušovič nedohrál

Ve druhé části byli totiž nadále hosté aktivnější, ale do velkých šancí se už téměř nedostali, stejně jako naši hráči, kteří nedotáhli do zdárného konce rodící se přečíslení.

 

První poločas byl divácky velmi atraktivní a diváci se v něm určitě dobře bavili. Ve druhém už byly oba celky opatrnější a domácí hráči byli za výhru nakonec moc rádi.

 

 

Bohužel pro domácí, došlo k nemilé události v závěru. Havířovský hrající trenér Miroslav Matušovič musel kvůli svalovému zranění předčasně pod sprchy a jeho start v dalších zápasech je ohrožen.



Ohlasy k zápasu


MFK Havířov
Miroslav Matušovič, hrající trenér: Důležité jsou tři body. Nevím, co se stalo, ale po druhém gólu jsme prostě přestali hrát. Hráči si asi mysleli, že je po zápase a nic se jim nemůže stát. Z tohoto pohledu je rychlé vedení o dva góly vždy zrádné. Šumperk každopádně předvedl, proč dokázal na jaře třikrát vyhrát. Má kvalitní kádr a hrál opravdu dobře. My jsme rádi, že jsme zápas nakonec zvládli a výhru uhájili




Sestavy


MFK Havířov
J. Kodeš [-] - P. Lisický [-] , M. Matušovič [-] (78. J. Cenek [-] ) , P. Cigánek [-] , L. Skoupý [-] - P. Zupko [-] , T. Wojnar [-] , T. Omasta [-] (70. M. Švábík [-] ) , B. Förster [-] , J. Klejnot [-] (64. J. Uher [-] ) - T. Gomola [-]

FK Šumperk
M. Kreizl [-] - J. Můčka [-] , D. Španihel [-] , M. Krayzel [-] , R. Jurásek [-] (75. P. Novák [-] ) - F. Rozsíval [-] , J. Bernard [-] (86. P. Kolomazník [-] ) , J. Ševčík [-] (46. M. Rýznar [-] ) , D. Krcho [-] - J. Nimrichtr [-] , M. Podhorný [-] -

ŽK: 26. T. Wojnar , 52. B. Förster , 54. P. Cigánek , 64. J. Klejnot , 76. L. Skoupý - 30. J. Bernard , 56. J. Nimrichtr , 79. F. Rozsíval .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: Kneisl Leoš - KOTALA Filip, ČERNOEVIČ Alexandr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.