Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

21.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

6.0

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdlant nevydoloval ani bod


Branky


0

Frýdlantští fotbalisté chtěli navázat na své předchozí dvě výhry a do Pusté Polomi jeli s cílem bodovat. Podpořit je jela i početná skupina 40 fanoušků, kteří jako obvykle vytvořili hráčům Frýdlantu domácí prostředí. Ale jakoby střelecký prach tentokrát zvlhl a 1. BFK se vystřílel v domácím zápase proti Jeseníku (6:1). 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kužel to načal

V poli frýdlantští domácí přehrávali, vytvářeli si i šance, ale koření fotbalu, tedy góly, nepřicházely. Domácí byli také nebezpeční a svou třetí vyloženou šanci přetavili do gólové podoby ve 29. minutě zásluhou Kužela. 1:0.

 

Ještě předtím mohli hosté otevřít skóre, ale v jasné šanci vychytal Vojvodíka domácí gólman a Šigut následně přestřelil. Frýdlant měl ještě několik zajímavých možností, ale trefa do černého mu nebyla souzena.

Štýbara to dokončil

Také druhá půle nabídla zajímavou podívanou. Jakoby si soupeři vyměnili role. Domácí celek bránil a vyrážel do nebezpečných brejků, hosté drželi míč, kombinovali a snažili se vyrovnat. Asi nejblíže měl k tomu Šigut, jeho střela ovšem skončila pod brankářem Štenclem na brankové čáře.

Když se Frýdlant nadechoval k závěrečnému náporu, přišel nepodařený odkop gólmana Ježe a míč trefil Štýbara tak nešťastně, že se od něj odrazil do sítě. 2:0.

 

Sympatické bylo, že hosté to ani za takto nepříznivého stavu nezabalili a v 90. minutě po pěkné individuální akci, alespoň zkorigoval na konečných 2:1 Kratochvíl .

Po závěrečném hvizdu rozhodčího Škrobáka zavládl ve frýdlantském táboře velký smutek, protože na body to v neděli rozhodně bylo.

 

 

Zdroj: s přispěním 1. BFK



Ohlasy k zápasu



1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Michal Střižík, obránce: Jsou to ztracené tři body. Ani si nepamatuji, kdy jsme si venku vypracovali tolik šancí, ale takový je fotbal. My teď musíme přes týden potrénovat a připravit se na neděli, kdy musíme urvat tři body.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠKROBÁK Lukáš - MIKESKA Karel, KNEISL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.