Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

20.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Jičín fotbalem baví


Branky


0

"Měli jsme dobrý vstup do utkání, kdy nás dva rychlé goly uklidnili, věřili jsme si, hráli jsme dobře kombinačně, vytvářeli jsme si pěkné šance a do poločasu jsme vedli 3:0. Zápas jsme tedy měli výborně rozehraný a věřili jsme v další tři body. Druhý poločas už jsme nehráli svou hru, v hlavách asi už máme, že vedeme 3:0, že by se nemělo nic stát, ale to mě štve, takhle nemůžeme hrát. Musíme být celý zápas aktivní, což se o druhém poločase říct nedá... V jiných zápasech by se nám to mohlo vymstít. Samozřejmě jsme rádi za 3 body, musíme si toho vážit a pořád s pokorou makat a snažit se získat, co nejvíce bodů.": řekl po utkání útočník domácích Radovan Lokša.

„Soupeř potvrdil svoji jarní formu. Nabídli jsme domácím možnosti k rychlým protiútokům, což je jejich silná zbraň. Zaostávali jsme v pohybu, tvrdosti i individuální kvalitě. U mnohých našich hráčů se projevují zdravotní výpadky uplynulých týdnů. Body zůstaly po zásluze domácím, kteří jsou momentálně nejlepším týmem soutěže.“: řekl po utkání trenér hostů Rostislav Sobek

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


FK Nový Jičín
O. Ognjanov [-] - O. Malina [-] , P. Macíček [-] , F. Nippert [-] , D. Javorek [-] - P. Krčula [-] (74. J. Smolarčík [-] ) , M. Švec [-] , J. Juříček [-] , J. Kalich [-] (69. L. Uhlíř [-] ) , J. Opatřil [-] (65. J. Macíček [-] ) - R. Lokša [-]

SK Hranice
J. Tomečka [-] - T. Čáp [-] , J. Nehyba [-] , A. Širůček [-] (75. M. Kubica [-] ) , M. Lasovský [-] , L. Lasovský [-] , M. Kuchař [-] , M. Vyka [-] , R. Kundrát [-] , R. Kalous [-] (61. R. Sobek [-] ) , D. Malaník [-] (68. J. Frydrych [-] )

ŽK: 45. M. Švec , 63. P. Krčula - 5. T. Čáp , 58. J. Nehyba .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: ŠAMÁREK Jan - ŠAFRÁN Daniel, ŠAFRÁN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.