3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

18.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šumperská jízda v druhém poločase


Branky


0

V přímé konfrontaci dvou týmů ohrožených sestupem mužstvo Jeseníku neuspělo a ze Šumperka se vrací s prázdnou. Jeseník dobře zvládl první poločas, ale domácí po změně stran hosty přehráli a zaslouženě otočili výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeseník chce, Šumperk musí

Jeseník chce, Šumperk musí. Tato fakta jakoby ovlivňovala vnímání hráčů a dění na hřišti v prvním poločase.

 

Šumperk byl častěji s míčem, ale domácí hráče svazovala nervozita, kterou ještě umocnil inkasovaný gól. Plhák zahrál tři rohové kopy v řadě, které vždy šumperská obrana odvrátila zase jen na další roh.

 

Čtvrtý kop od rohového praporku si připravil Hanzlík a jeho střílený centr parádně trefil hlavou Macura. Hosté vedli 1:0 a mohlo pro ně být ještě veseleji.

 

Po dalším rohu skákala Keltnerova střela k tyči a jen těsně minula bránu. Pak šli Plhák s Břízou ve dvou na jediného obránce, ale Břízovo zakončení šlo také vedle.

 

 

Jeseník hrál v pohodě a bez přehnaného respektu, i když přežil střelu do tyče po přímém kopu.

A Šumperk to rozjel

Začal druhý poločas a domácí to pořádně rozjeli. Vyhrávali souboje, přidali na rychlosti a Jeseník se ocitl pod těžkým tlakem.

 

Z něj se zrodilo vyrovnání, když Keltner nestačil důrazněji odkopnout balon před Kotzmannem, a ten přízemní střelou překonal Pastuchu. 1:1.

 

Vyrovnání Šumperk ještě více nakoplo. Rozsíval pálil těsně vedle, Karakasidisovu hlavičku na vlastní bránu zastavilo břevno a penaltu nařízenou za ruku nakonec hlavní sudí Parál odvolal na popud asistenta, který ještě předtím signalizoval ofsajd.

 

Odhadem stovka fanoušků z Jeseníku už tušila, že to s Jeseníkem asi nedopadne dobře.

V 70. minutě se po dlouhém autovém vhazování odrazil míč k Podhornému a ten tvrdou střelou dostal domácí do vedení. 2:1.

 

Jeseník se ještě vyhecoval a zkusil to dopředu, ovšem Kreizlovu branku neohrozil.

 

A tak sedm minut před koncem pečetil šumperské vítězství Můčka, který na zadní tyči usměrnil přetažený rohový kop. 3:1.

 

Zdroj: (se souhlasem FK Jeseník)

 

 



Sestavy


FK Šumperk
M. Kreizl [-] - J. Můčka [-] , D. Španihel [-] - F. Rozsíval [-] (87. R. Jurásek [-] ) , J. Bernard [-] , J. Ševčík [-] (78. P. Dostál [-] ) , L. Horák [-] , D. Krcho [-] , E. Kotzmann [-] - M. Podhorný [-] (81. M. Rýznar [-] ) , J. Nimrichtr [-]

FK Jeseník
J. Pastucha [-] - D. Macura [-] , M. Hanzlík [-] , P. Navrátil [-] (81. J. Řezníček [-] ) , V. Keltner [-] , A. Bříza [-] , J. Vavrač [-] (84. M. Janíček [-] ) , P. Plhák [-] , M. Furik [-] (58. V. Novák [-] ) , J. Karakasidis [-] , L. Woitek [-]

ŽK: 36. J. Bernard , 60. F. Rozsíval , 90. D. Krcho - 77. D. Macura .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Páral Roman - KOZUBÍK Jiří, ŠIMONÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.