J. Býma 50.
1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hranice vyučovaly domácí Benešov


Branky


0

Domácí prahli po odvetě za podzimní porážku. Utkání začalo slavnostně. Domácí kapitán Michal Juchelka slavil neskutečné výročí – 401. mistrovské utkání v barvách svého klubu! Celkem odehrál 18 sezón od jara 2001 a dal v nich 52 gólů!  Taková klubová věrnost se hned tak nevidí!!! Od svých 17-ti let patří jednoznačně k ikonám Dolnobenešovské kopané. Jak však následujících 90 minut zápasu ukázalo, bylo to dnes pro domácí jediné pozitivum.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kundrát udeřil už na začátku..

Po úvodní šanci domácího Labudy ve 2. minutě, která skončila rohovým kopem dali o sobě vědět hosté. V 8. minutě našel centr Nehyby nabíhajícího Kundráta a hosté šli do vedení. 0:1.

 

Domácí neklesali na mysli, i když byli ve 25. minutě blízko další pohromy. Brankář Kolenko fantastickým zákrokem připravil o gólovou radost Kuchaře.

 

Ve 31. minutě se nestačili příznivci domácích divit, jak po akci Moravce a Rubého, skončila střela Radka ve vyložené pozici jenom na břevně branky hostů.

 

 

Do poločasu mohli hosté své vedení navýšit, ale po uvolnění Martina Lasovského, ve 36. minutě, minula v super šanci hlavička Vyky domácí svatyni.

Domácí snahu utnul Hoffmann

Po přestávce stačilo domácím pět minut na vstřelení gólu. V 50. minutě rozehrál Rubý rohový kop a na přední tyči propasíroval Býma balón do branky hostů. 1:1.

 

Vyrovnávací gól povzbudil domácí ofenzívu. V 56. minutě se parádně uvolnil Býma, ale jeho dělovka orazítkovala jenom spojnici břevna a tyče už překonaného Tomečky.

 

V 60. minutě odstoupil ze hry zraněný Vyka.

Zpráva rozhodčího

Zranění: V 60´došlo ke zranění hráče H7 Vyka Marek. Ke zranění došlo zřejmě při předchozím souboji o míč, kdy hráč pokračoval ve hře a asi po 3´ se mu zatočila hlava a upadl na zem. Hráč utkání nedohrál, byl odnesen na nosítkách a vystřídán. Následně byl převezen RZS do nemocnice v Opavě.

 

V 70. minutě zažili domácí neskutečný šok. Po autovém vhazování napálil Hoffmann balón přímo do šibenice. 1:2.

 

Domácí to ještě nezlomilo. V 78. minutě však Moravec z malého vápna neskutečně přestřelil prázdnou branku hostů.

  

A trest nedal na sebe dlouho čekat. V 83. minutě chybu domácí obrany dokonale potrestal Nehyba a svůj brejk zakončil neomylně. 1:3.

 

Překvapení tak bylo na světě. Domácím se odveta za podzimní porážku v Hranicích nezdařila. Hosté tak důrazně zamíchali horními patry divizní tabulky a jak je vidět, máme se na jaře na co těšit.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Dušan Christoph, trenér: K tomu, co dnes předvedli na trávníku někteří naši hráči ještě nemohu uvěřit. To se nevidí ani v okresním přeboru. A tak jsme dostali pořádnou lekci. Vítězství hostů je zasloužené.

SK Hranice
Rostislav Sobek, trenér.: K utkání jsme nastupovali s respektem. Z Benešova se body často nevozí. Vyšel nám vstup do zápasu, po nádherné akci jsme dali vedoucí gól. Ten evidentně hru domácích rozhodil. Jako už tradičně jsme nezvládli začátek druhé půle. Vyrovnávací gól dal domácím křídla, začali nás přehrávat. Pak se však fantasticky trefil Hoffmann a na to už domácí nenašli odpověď. Naopak jsme si vítězství ještě pojistili třetím gólem. Celé mužstvo zaslouží absolutorium za parádní výkon.



Sestavy


FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - B. Moc [-] (68. M. Malchárek [-] ) , J. Radek [-] , L. Foitzik [-] (43. J. Býma [-] ) , O. Haas [-] , F. Labuda [-] , M. Juchelka [-] , M. Hartmann [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , J. Košárek [-] (80. V. Těžký [-] )

SK Hranice
J. Tomečka [-] - M. Lasovský [-] , J. Nehyba [-] , P. Hoffmann [-] , A. Širůček [-] (46. P. Šišlák [-] ) , M. Kuchař [-] , M. Vyka [-] (64. D. Šigut [-] ) , R. Kundrát [-] , R. Kalous [-] , T. Čáp [-] , L. Lasovský [-] (87. R. Sobek [-] )

ŽK: 22. P. Rubý - 16. M. Lasovský , 45. M. Kuchař , 65. J. Nehyba , 71. L. Lasovský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Dorušák Petr - SVOBODA Radek, PODHAJSKÝ Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.