Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

17.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

8.0

Jídlo

6.0

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecká nemohoucnost Frýdlantu zajistila domácím tři body


Branky


16. D. Hanusek (p.) , 87. F. Kondziolka
0

Hledá se střelec, zn: spěchá! Podobný inzerát by mohli zveřejnit fotbalisté 1. BFK Frýdlant. Gól dali naposledy na podzim v Kozlovicích u Přerova a již téměř 200 minut čekají na trefu do černého. Přes zimu řešilo vedení klubu, jak posílit ofenzívu. Angažovalo dva útočníky. Huvar, který má zkušenosti i z druhé ligy, se zatím neprosadil a Fromelius si vykloubil rameno a je ve stavu zraněných. Vše ale není jen o útočnících, pomoci musí i záloha a v moderním fotbale i obrana. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ruka, penalta, Hanusek a gól

V sobotu v Petrovicích se Frýdlant porazil sám. Ve 12. minutě mohli jít hosté do vedení. Svatonský se pěkně uvolnil, míč přihrál Chlebkovi, ale jeho střelu výborně vyrazil gólman Mrozek.

 

V 16. minutě kopali domácí penaltu za hru rukou v pokutovém území. K míči se postavil Hanusek, trefil tyč a odražený míč doputoval za záda bezmocného gólmana Ježe. 1:0.

( zde oficiální zpráva rozhodčího v zápise o utkání: VYJÁDŘENÍ K POKUTOVÉMU KOPU16. minuta - POKUTOVÝ KOP pro domácí družstvo. Pokutový kop byl nařízen za úmyslné hraní rukou míčem ve vlastním pokutovém území. Povaha přestupku nevyžadovala udělení OT. Pokutový kop byl proměněn na stav 1:0.)

 

 Frýdlant mohl srovnat z trestného kopu, ale Chlebek těsně minul.

 

Ve 43. minutě se úspěšný penaltový exekutor musel poroučet po druhé žluté kartě do šaten a Frýdlantu tak začala dlouhá přesilová hra.

 

( oficiální zpráva rozhodčího v zápise o utkání: VYJÁDŘENÍ K Č.K.21. minuta- hráč domácích č.10- HANUSEK DANIEL(ID87121843)- 1.žk- NCH- bezohledné kopnutí soupeře ze strany v souboji o míč v nepřerušené hře. K přestupku došlo v blízkosti pokutového území hostů. Protihráč utkání dohrál.43. minuta - hráč domácích č.10- HANUSEK DANIEL(ID87121843) - 2.žk=ČK- NCH- bezohledné kopnutí soupeře v souboji o míč v nepřerušené hře. K přestupku v pokutovém území hostů. Protihráč utkání dohrál. Hráč kopnul soupeře bezohledně do oblasti obličeje nad úroveň pasu hráče. Intenzita přestupku nevyžadovala udělení ČK za surovou hru.)

Ani proti deseti se Frýdlant neprosadil

Jak vypadal 2. poločas? Hra na jednu bránu, centrované míče létaly před petrovickou svatyni, nikdo je však nedokázal usměrnit na cíl. Domácí byli pod velkým tlakem, za půlku se dostávali jen sporadicky.

 

V době největšího tlaku však obránce Jandek špatnou rozehrávkou namazal střídajícímu Kondziolkovi a ten se trefil do černého. Běžela 87. minuta a bylo to 2:0.

 

 

Frýdlant se již na odpověď nezmohl a ze zápasu odešel s prázdnou. Hosté se tak prakticky porazili sami a hledání střelce dále pokračuje.

 

Zdroj: se svolením 1. BFK



Počet diváků: 120. Rozhodčí: Částečka Michal - KNEISL Leoš, MANKOVECKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.