2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 10:15

17.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeseník doma nezaváhal


Branky


0

Jarní sezona začala a do Jeseníku přijela opavská rezerva. Velmi respektovaný soupeř, který na podzim, snad jako jediný, si s Jeseníkem během utkání dělal doslova co chtěl a remíza 1:1 z Opavy byla považována za malý zázrak. Jenže každý zápas je jiný, což odveta beze zbytku potvrdila

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí to rozjeli hned od začátku

Opavská juniorka – to je plejáda šikovných mladíků okolo sedmatřicetiletého ligového harcovníka Metelky. I v sobotním dopoledním utkání na jesenické „umělce“ měli hosté hru častěji pod kontrolou a snažili se diktovat tempo. Domácí hrozili díky aktivnímu napadání a bleskovým protiútokům. Ty jim vycházely hlavně během úvodní dvacetiminutovky:

Ve 14. minutě se Lukáš Woitek probil k hranici pokutového území, šikovně prostrčil míč mezi dva obránce, kam si zaběhl Mlynář a přízemní střelou podél vybíhajícího brankáře otevřel skóre. 1:0.

Ve 20. minutě Jeseník znovu rychle vyrazil na zteč, druhá geniální Woitkova kolmice našla sprintujícího Furika, který sebevědomě zakončil. 2:0.

Hosté své šance zahazovali. Ještě za stavu 1:0 mohli vyrovnat, ale Pastucha včas vyběhl a střelu z úhlu zneškodnil. Další dvě nebezpečné rány během první půle minuly jesenické tyče.

 

Přesný cil nenašla na druhé straně ani prudká Furikova střela. A Minkův pokus směřující do brány hostující obrana zblokovala na roh.

V druhém poločase ze začalo červenat

Zatímco první poločas se nesl ve znamení výborného fotbalu ve vysokém tempu, po změně stran se kvalita hry vytrousila a na hřišti vzplály velké emoce.

Rozhodčí Koláček už v prvním poločase napomenul žlutou kartou Mlynáře a v 56. minutě tento akt zopakoval.

Domácí čekalo dlouhé oslabení. Sudí vytáhl jedenáct žlutých karet a červená nakonec neminula ani hostující tým. Unikajícího Břízu atakoval Rychnovský a za zmaření zjevné brankové příležitosti byl přímo vyloučen.

Od 81. minuty se síly na hřišti vyrovnaly. V té době už Jeseník hájil pouze jednobrankové vedení, když v 74. minutě snížil střídající Helebrand. 2:1.

Domácí tým byl v závěru pod tlakem, vyloženou gólovou šanci si, ale Opava nepřipravila a tak se Jeseník může radovat z důležitých tří bodů.

in-bottom:12.9pt;margin-left: 0cm;text-align:justify;line-height:12.9pt;vertical-align:baseline'>Přesný cil nenašla na druhé straně ani prudká Furikova střela. A Minkův pokus směřující do brány hostující obrana zblokovala na roh.

 

ZDROJ: (se svolením FK Jeseník)

 



Sestavy


FK Jeseník
J. Pastucha [-] - D. Macura [-] , M. Hanzlík [-] (71. P. Plhák [-] ) , P. Navrátil [-] (58. A. Bříza [-] ) , V. Novák [-] , J. Vavrač [-] (86. M. Janíček [-] ) , B. Mlynář [-] , M. Furik [-] , J. Minka [-] , J. Karakasidis [-] , L. Woitek [-]

SFC Opava B
D. Muczka [-] - J. Farský [-] , P. Mezera [-] (64. P. Uvíra [-] ) , D. Rychnovský [-] - F. Metelka [-] , V. Berger [-] , P. Pavelka [-] (46. T. Adamovský [-] ) , O. Večerek [-] , D. Fišer [-] (72. A. Helebrand [-] ) , P. Strnad [-] - T. Gebauer [-]

ŽK: 33. M. Furik , 41. B. Mlynář , 42. D. Macura , 88. A. Bříza - 16. V. Berger , 79. F. Metelka , 79. A. Helebrand , 88. O. Večerek , 89. T. Gebauer . ČK: 56. B. Mlynář - 81. D. Rychnovský .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Koláček Josef - KOLÁČEK Jan, KONTORŠIKOV Maxim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.