V Kozlovicích se červenalo


Branky


0

Zastavit nepříjemnou bilanci třech prohraných utkání v řadě, s tímto cílem jeli fotbalisté Frýdlantu na hřiště Kozlovic u Přerova. Povedlo se. Vezou si tři body, které vystřelil nestárnoucí matador Šrámek, ale zároveň dvě červené karty, které vystaví stopku pro zápas s Přerovem Střižíkovi a Šrámkovi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Byl to boj

Domácí začali zhurta a svou první vážnou šanci přetavil v gól Hrušák. 1:0.

 

 

Kozlovice navíc o chvíli později ještě stačili zazvonit na břevno hostující svatyně, ale to už i frýdlantští notně brali na zteč svatyni domácích.

 

Ve 21. minutě totiž srovnali zásluhou Šrámka, který těžil z odraženého míče od domácího gólmana po nájezdu Svatonského a přesnou střelou rozjásal početnou enklávu frýdlantských fanoušků. 1:1.

 

Podmáčený terén prakticky znemožňoval přesnou kombinaci a tak se na hřišti více bojovalo, než-li, hrálo. 

Druhý poločas ve znamení červené

Stejný průběh měl i druhý poločas, ve kterém se ale Frýdlant dočkal rozdílové branky.

 

Ta padla v 74. minutě po rohovém kopu v podání Dvořáka a na konci byla přesná hlavička Šrámka. 1:2.

 

79., 83. a 85. minuta se domácí hřiště "zahalilo" do červené barvy. Kozlovický Střelec a hostující Střižík a Šrámek se po červených kartách museli poroučet z hřiště ven, a tak závěr utkání se dohrával bez tří hráčů v poli.

 

Domácí tlačili, chtěli vyrovnat, ale pozorná obrana v čele s gólmanem Polachem byla proti. Závěrečný hvizd hlavního rozhodčího přinesl 1. BFK tolik kýžené tři body.

Zdroj: 1. BFK Frýdlant n/O



Ohlasy k zápasu



1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
trenér, Michal Chlebek.: Chtěl bych všem hráčům poděkovat za předvedený výkon. Tři body jsme doslova vybojovali a konečně se dočkali výhry. Chtěl bych rovněž vyzvednout naše fanoušky za neúnavné povzbuzování po celé utkání,



Počet diváků: 165. Rozhodčí: LYSÁK Václav - KOLÁČEK Jan, LIŠKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.