2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 14:30

11.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V bitvě o šest bodů byl šťastnější Šumperk


Branky


0

V utkání dvou sousedů v tabulce, kde s hrálo o šest bodů lépe vyznělo pro domácí tým a ten se tak dotáhl na svého soupeře už jen na rozdíl jednoho bodu. Nový Jičín tak nepotvrdil stoupající výkonost, když v minulém kole po skvělém výkonu porazil Opavu 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podhorný to začal

První poločas začali hosté z Nového Jičína podle svých představ s nátlakovou hrou. Bohužel pro ně z první dvacetiminutovky nic nevytěžili, ani ze dvou dobře se rozvíjejících akcí. Pak už začali získávat půdu pod nohama domácí hráči, což zúročili hned ve 24. minutě.  

 

Po nádherném centru se prosadil hlavičkující Podhorný a dostal tak svůj tým do vedení 1:0.

 

Od té doby se novojičínští spíše trápili, ztráceli balóny a nemohli se dostat do tempa.  A když už se hostující  kanonýr  Lokša k šanci dostal, byl na svém místě připravený domácí brankář Blaha.

 

 

I na druhé straně se musel v brance hostů ohánět Klepek, ale gólu jsme se už do poločasu nedočkali.

Střidání se vydařilo oběma

Do druhé půle šli hosté z Nového Jičína s úkolem co nejdříve srovnat stav utkání. Bohužel hra byla plná nepřesností a u obou mužstev byla znát důležitost tohoto zápasu. Byl to víceméně boj, než nějaký pohledný fotbal.

 

A tak museli oba trenéři něco vymyslet. Začal ten novojičínský a místo Smolarčíka poslal na hřiště v 69. minutě Nipperta.

 

A o chvíli později v minutě sedmdesáté střídali i domácí, kdy za Rýznara vlétl na hřiště Rozsíval. To se ukázalo jako šťastné střídání.

 

Rozsíval se na hřišti tak trošku rozkoukal, v 71. minutě převzal přihrávku od Horáka a k tyči nedal brankaři hostů Klepkovi žádnou šanci. 0:2.

 

A zdálo se, že domácí už mohou mít klid. Ale neměli. I hostující lodivod měl při střídání šťastnou ruku.

 

V 75. minutě se dostal ke střele Lokša a domácí Blaha stačil ještě vyrazit na rohový kop. Ale z něho už udeřilo. A byl to právě střídající Nippert, který hlavou toto utkání ještě notně zdramatizoval.

 

 

Ale závěrečný tlak hostů už domácí přežili a mohou se radovat z veledůležitého zisku tří bodů. 



Ohlasy k zápasu



FK Nový Jičín
Radovan Lokša, kapitán: Nehráli jsme to, co jsme si řekli. Chtěli jsme navázat na výkon s Opavou, ale to se nám vůbec nepodařilo. Prvních 20 minut jsme měli celkem tlak i dvě pěkné šance, které jsme ale bohužel nevyřešili gólově. Naopak jsme dostali gól a domácí se dostali do hry. Zbytečně jsme ztráceli míče a nedařilo se nám kombinovat. Druhý poločas jsme jen nakopávali dlouhé balony a v podstatě věřili, že nějaký balon propadne a dáme gól, ale to je hra na náhodu a není to fotbal, který bychom měli hrát. Soupeř byl na tuto hru v obranné fázi připraven, naopak po naší chybě přidal druhý gól, sice jsme ještě snížili, ale bod jsme už urvat nestačili.



Sestavy


FK Šumperk
M. Blaha [-] - M. Jindra [-] , M. Rýznar [-] (70. F. Rozsíval [-] ) , Z. Horák [-] , D. Španihel [-] , R. Jurásek [-] , J. Můčka [-] - E. Kotzmann [-] - L. Horák [-] , M. Podhorný [-] (80. P. Morong [-] ) , P. Strnad [-] (89. P. Soukup [-] )

FK Nový Jičín
F. Klepek [-] - M. Švec [-] , D. Javorek [-] , M. Kiss Farkas [-] , P. Macíček [-] - J. Opatřil [-] (78. T. Pokorný [-] ) , J. Kalich [-] , L. Uhlíř [-] , J. Juříček [-] - J. Smolarčík [-] (69. F. Nippert [-] ) , R. Lokša [-]

ŽK: 88. F. Rozsíval - 49. R. Lokša , 80. D. Javorek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Novák Michal - GALÁSEK Michal, ŠIŠTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.