0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 14:30

11.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sady vyloupily Hranice


Branky


0

Nové Sady, okupující  čtrnácté místo tabulky s devíti body, tak to mělo být lehké sousto pro třetí a ještě k tomu domácí Hranice. Ale omyl, hra Nových Sadů je kvalitní a časem se to projevit musí. A není to náhoda, již minulé kolo ukázalo (vítězství 1:0 s kvalitním Dolním Benešovem), že na tohoto soupeře si všichni musí dát pozor.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nové Sady mají Jirku Schlimbacha

Již v osmé minutě hosté zahrozili, ale po centru z pravé strany šla hlavička těsně vedle domácí brány. A za chvíli opět hosté v akci, ale domácí brankář Tomečka včasným vyběhnutím situaci vyřešil.

K hlavičce se dostali i domácí hráči, ale chybělo více důrazu. Nové Sady vůbec nevypadaly jako „obětní beránek“. V 26. minutě opět hlavička hostů, ale brána byla málo vysoká.  

 

V 35. minutě to všechno přišlo, domácí museli střídat. Za Šiguta vlétl na hřiště Malaník a než se stačil rozkoukat, jeho tým prohrával.

Hosté z Nových Sadů rozjeli rychlou akci z vlastní poloviny, krásné prostrčení míče „českou uličkou“ na rozběhnutého Schlimbacha a ten s přehledem rozvlnil síť Tomečka. 0:1.

 

A je pravda, že vedení hostů bylo naprosto zasloužené. 

Sady si zápas pohlídaly s přehledem

Druhý poločas začal žlutými kartami. Domácí Kundrát zajel tvrdě skluzem. Žlutá. Novosadský Schlimbach se nenechal zahanbit a zbytečně ostře napadal domácího stopéra na polovině hřiště. Žlutá. To jen tak na rozjezd.

 

 Jestli, ale někdo čekal, že pro hostující hráče příjde peklo v podobě trvalého tlaku domácích, omyl. Naopak novosadští měli častěji míč na svých kopačkách a snažili se svůj náskok ještě navýšit. Domácí snaha, to byly jen pokusy z rohových kopů. Ale výborná defenzivní i ofenzivní činnost novosadských jim nedala šanci k vážnějšímu ohrožení brány. 

 

Naopak, kdyby Režný proměnil svůj únik, tak už v 70. minutě mohlo být u hostů veseleji a novosadští hráči nemuseli ke konci vytrpět závěrečné závary, před svou brankou, kde už byl na výpomoc i brankář Hranic. Ale hostující hráči i tento tlak ustáli a odvážejí  si z Hranic zaslouženě tři body.



Ohlasy k zápasu



FK Nové Sady
Karel Trnečka, hlavní trenér: V prvním poločase jsme si vytvořili minimálně čtyři vyložené šance a z jedné z nich dal náš Slimbach gól. Soupeř si vyložené šance nevytvořil a hrozil jen ze standardních situací a my naopak hrozili z brejků. Máme za sebou dobré zápasy s mužstvy z popředí tabulky, tak doufám, že už se nyní budeme posunovat tabulkou výše.



Sestavy


SK Hranice
J. Tomečka [-] - R. Kundrát [-] , M. Lasovský [-] (67. R. Kalous [-] ) , J. Nehyba [-] , T. Čáp [-] , A. Širůček [-] (85. M. Kubica [-] ) , P. Modelský [-] , J. Ferenc [-] , D. Šigut [-] (34. D. Malaník [-] ) , M. Vyka [-] , P. Šišlák [-]

FK Nové Sady
M. Kalina [-] - M. Navrátil [-] (28. L. Hodis [-] ) , D. Dvorský [-] , J. Schlimbach [-] (83. T. Maliňák [-] ) , D. Škoda [-] , T. Kopp [-] , J. Šuba [-] , T. Režný [-] , M. Samek [-] , M. Banasik [-] , A. Dlouhý [-] (69. A. Andreev [-] )

ŽK: 51. R. Kundrát , 87. D. Malaník , 88. M. Vyka - 53. J. Schlimbach , 69. T. Režný .
Počet diváků: 196. Rozhodčí: KOTALA Filip - ŠAFRÁN Daniel, DUDEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.