Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 14:30

11.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.5

Nápoje

8.0

Jídlo

7.0

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov se s Frýdlantem nemazlil


Branky


36. J. Býma , 56. M. Juchelka (p.) , 62. M. Juchelka , 67. O. Adamík - 19. P. Němec
1

Po nepochopitelném zkolabování fotbalistů Dolního Benešova v Nových Sadech, čekal na domácí tým zajímavý program. V týdnu si mužstvo poradilo v přípravném utkání s rezervou FC Baníku Ostrava vítězstvím 4:3. Do dnešního zápasu nastupovali domácí s touhou po plném bodovém zisku.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal pro Frýdlant slibně

První poločas měl nečekaný průběh. Po počátečním oťukávání zahrozili jako první hosté. V 19. minutě zakončil neomylně bleskový brejk Němec a na ukazateli svítil stav. 0:1.

 

Ve 23. minutě to mohlo být pro domácí ještě horší, útok Svatonského a Marka však zazdil Vojvodík střelou z dobré pozice nad. Hosté za svou lehkovážnost pochopitelně pykali.

 

Ve 36. minutě prošel obranou hostů nezadržitelně Adamík a Býma se v koncovce nemýlil. 1:1.

 

Ve 38. minutě svitla hostům gólová šance, ale zkušený Šrámek z přímého kopu Kolenka v brance nepřekvapil!

 

 

Domácí za dvacet minut rozhodli

Druhý poločas začali domácí ve velkém stylu. Ve 47. minutě zakončil akci Moravce Adamík hlavičkou nad. Ve 48. minutě si po akci Rubého poradil Jež se střelou Moce.

 

Klíčový moment zápasu přinesla 56. minuta hry. Hostující obránce Hrdlička zahrál rukou a kapitán domácích Juchelka nedal Ježovi z nařízené penalty žádnou šanci. 2:1.

 

Než se hosté z tohoto momentu vzpamatovali, udeřilo ze strany domácích podruhé.  V 62. minutě kopali domácí z dobré pozice přímý kop. Kapitán Juchelka orazítkoval svou střelou břevno, ale odražený míč trefil hlavu brankáře Ježe a od něho skončil v síti. 3:1.

 

Hosty tento moment dokonale poznamenal. Než se z toho vzpamatovali, bylo ještě hůř. V 67. minutě vyrobila hostující obrana nevídaný kiks a pro Adamíka už nebyl žádný problém, aby posunul ukazatel skóre na - 4:1.

 

Ani za tohoto stavu hosté utkání nezabalili. Právě naopak. V 68. minutě si Kolenko poradil se střelou Myšinského. Stejného hráče pak připravil výtečným zákrokem o gólovou radost v 73. minutě. Když pak brankář Kolenko nevídaným zákrokem vyrazil ze šibenice gólovou hlavičku Hrdličky v 78. minutě, tak se už na výsledku nic nezměnilo. Domácí si tak zaslouženým vítězstvím pojistili umístění na „bedně“ divizní tabulky a to je pro ně nefalšovaná podzimní, divizní pohádka.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Dušan Christoph (trenér): Nečekal nás snadný soupeř. Mužstvo hostů je zkušené a na hřišti to bylo od začátku vidět. My jsme působili po utkání s Baníkem unaveným dojmem. Po změně stran už to bylo jiné „kafe“. Získali jsme převahu a tentokrát jsme dokonale využili i chyby soupeře k obratu vývoje zápasu. Utkání bylo dramatické až do závěrečného hvizdu, hosté to ani za nepříznivého stavu nevypustili. A chci vyzvednout i výkon rozhodčích, kteří se na pohledném fotbale svým výkonem podíleli!

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Michal Chlebek (trenér): Jsem smutný, ale taky naštvaný! Po velmi dobrém 1. poločase jsem nevěřil, jakých chyb jsme se dnes na trávníku dopouštěli. A bohužel ani naše opory se jim nevyvarovaly! Nemohu jinak hodnotit než tak, že jsme si dnes prostě nezasluhovali nejen vyhrát, ale ani bodovat!



Počet diváků: 119. Rozhodčí: KOSTELNÍK Tomáš - POLÁČEK David, ŠIMONÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 10. 2016 19:38
Výstižnější by byl titulek .Rozhodčí se Opět s Frýdlantem nemazlil