Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:00

9.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolnobenešovským pršelo štěstí plným proudem!


Branky


0

Po tropickém začátku podzimu přišly o víkendu očekávané, dešťové srážky. Pršelo před utkáním i v jeho průběhu a doslova pršelo fotbalové štěstí hostům z Dolního Benešova. Domácí, vědomi si svého postavení v tabulce a pod taktovkou nového trenéra se pustili do svého soupeře pěkně zhurta!

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těžká rána do šatny

V 5. minutě se ve vápně uvolnil přes padajícího stopera hostů Rozsíval a odražený míč napálil nekompromisně Muzikant do branky – 1:0.

 

Vedoucí gól domácí pořádně namlsal. V 9. minutě skončila dělovka Rozsívala těsně vedle pravé tyče.

 

Z druhého gólu se domácí neradovali ani v 15. minutě, když centr Můčky poslal Jindra prudkou hlavičkou mimo tyče…. Po půlhodině začala domácí útočná smršť zvolna blednout.

 

Ve 31. minutě stálo při domácích štěstí. Po akci Juchelky s Václavkem skončila střela Foitzika jenom rohovým kopem. Hosté se z vyrovnání neradovali ani ve 36. minutě, když dlouhý aut Václavka prodloužil nádhernou hlavičkou Adamík, ale gólman Blaha se překvapit nenechal. Ve 41. minutě udržel hosty při životě brankář Kolenko, který připravil o gólovou radost Podhorného.

 

Základ na vítězství si hosté položili v závěru poločasu. Zdrcující úder dostali domácí ve 45. minutě hry. Moravec rozehrál akci, Býma přiťuknul míč na kopačky Těžkého a ten dalekonosnou střelou nachytal brankáře Blahu v nedbalkách. 1:1. Gól do šatny znamenal pro domácí demolici jejich sebevědomí.

 

 

A pak už to hostům jelo pěkně z kopce

Sebevědomí domácích se dostalo na bod mrazu po několika minutách hry ve druhé půli!

 

V 51. minutě založil bleskový brejk dlouhým výkopem gólman Kolenko, Býma fantasticky nabil Rubému a ten nedal Blahovi v brance sebemenší šanci. 1:2.

 

Obrana domácích dostala takovou ránu, jako by ji spláchla vlna z protržené hráze přehrady na Dlouhých Stráních. Útok za útokem se valil na šumperskou branku a ta takovému náporu nestačila odolávat. V 60. minutě se probil přes stopera Jindru Adamík, ale střela Rubého skončila v náruči Blahy.

 

V 74. minutě se na Blahu v brance valila další útočná vlna a Býma nevídaným „agličanem“ pojistil vedení hostů. 1:3.

Domácí vykřesali ještě jiskřičku naděje na zvrat nepříznivého stavu. V 77. minutě si Kolenko poradil se skákavou střelou Rozsívala a v 79. minutě minula tvrdá střela Podhorného o chlup cíl.

 

Ještě ve stejné 79. minutě rozehráli hosté doslova kulečníkovou akci před domácí svatyní a Býma už ve vyložené pozici dal šanci na gól nezištnou přihrávkou Adamíkovi, který dával do prázdné branky. 1:4. 

 

Z takového K.O. úderu se už domácí nezvedli. Výsledek mohl být ještě děsivější, ale se sólovým nájezdem Rubého v 80. minutě si poradil skvělým zákrokem Blaha.  Gólem pak neskončila ani další stoprocentní gólovka hostující dvojice Moc – Rubý v 89. minutě! Hosté si tak po zásluze připsali na své konto všechny body!

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Šumperk
trenér, Zdeněk Opravil: Začátek utkání nám vyšel nad očekávání dobře. Po vedoucím gólu jsme měli ještě několik dobrých příležitostí vedení pojistit, ale bohužel se tak nestalo. Obraz hry se pak začal měnit a vyrovnávací gól dal dalšímu vývoji své! Když se navíc hostům podařilo jít do vedení, museli jsme naši hru přehodnotit. Bohužel soupeř obdivuhodně trestal všechny naše chyby dalšími góly. Na zvrat jsme už nedokázali odpovědět. Výsledek však mohl být nakonec ještě horší. Nedá se nic dělat, z chyb se musíme poučit a bojovat dál.

FC Dolní Benešov
Dušan Christoph, trenér: Jaký dokáže fotbal být, se dnes přesvědčili hráči obou mužstev. Nám se úvod vyloženě nevydařil. Postupně se však hra vyrovnala a vyrovnávací gól do šatny nás nechal žít. O poločasové přestávce jsme si měli co vyříkat. Po vedoucím gólu jsme využili toho, že se otevřela obrana domácích a nám se tentokrát dařilo brejky potvrdit i dalšími góly. Závěr zápasu byl skoro z naší strany excelentní, minimálně dva góly jsme ještě mohli přidat! Získané body mají svou mimořádnou cenu.



Sestavy


FK Šumperk
M. Blaha [-] - M. Jindra [-] , J. Můčka [-] , E. Kotzmann [-] (70. L. Horák [-] ) , D. Španihel [-] - P. Strnad [-] , J. Ševčík [-] , F. Rozsíval [-] , P. Dostál [-] (46. P. Soukup [-] ) , M. Muzikant [-] (56. M. Rýznar [-] ) - M. Podhorný [-] -

FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - L. Foitzik [-] , V. Těžký [-] , O. Haas [-] , M. Juchelka [-] , M. Hartmann [-] (86. J. Romaněnko [-] ) , O. Adamík [-] (82. D. Klinger [-] ) , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , M. Václavek [-] , J. Býma [-] (84. B. Moc [-] )

ŽK: 39. J. Ševčík , 42. P. Dostál - 67. O. Adamík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠAMÁREK Jan - VRŤO Peter, KOTALA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.