1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:00

5.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havířov opět naplno boduje


Branky


0

V domácím prostředí si havířovští indiáni poradili s dobře hrající rezervou Opavy a drží v tabulce třetí místo. V zajímavém a pohledném utkání si domácí výhru zasloužili, protože měli mnohem víc šancí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skoupý rozhodl celý zápas

Do první velké šance se dostali hosté. V 7. minutě podržel Indiány gólman Směták. Hrál se vyrovnaný zápas, při kterém jsme měli více šancí my. Mladý opavský tým nezaostával, ale v zadních řadách si moc jistý nebyl. Po jedné chybě se pokusil Lisický přelobovat gólmana. Ten jeho pokus sice ve 22. minutě zázračně vytáhl na břevno, ale na dorážku pohotového Karla Skoupého už nikdo neměl nárok 1:0.

Šance byly, ale výsledek se nezměnil

Ve druhé půli hosté očividně přidali a měli více ze hry, ale v útoku byli dlouho bezzubí. Vyložené šance si připravovali dlouho jen domácí. A nebylo jich málo. Hned v úvodu druhé části se ocitl sám před brankářem střelec úvodní branky zápasu, ale pojistku nepřidal. Po rohu si pak dali hosté málem vlastní gól, jenže Farský na brankové čáře odvrátil míč hlavou do bezpečí.

 

 

Pak se do dresu největšího paliče převlékl Mirek Matušovič, když trefil osamocený z pěti metrů jen gólmanovy nohy a v závěru se mohlo zahazování příležitostí vymstít. Když už se zdálo, že na havířovské čtyři tutovky Opavští vůbec neodpovědí, přišel hektický závěr. Nejdříve se blýskl tři minuty před koncem důležitým zákrokem Směták, když sebral hostům jasné vyrovnání a v nastaveném čase si Uvíra před prázdnou brankou naštěstí ukopl míč, takže se Havířov mohl radovat z dalšího plného bodového zisku. 



Ohlasy k zápasu


MFK Havířov
Miroslav Matušovič, hrající trenér: Musím soupeře pochválit za kvalitní, rychlý a kombinační fotbal. Ale my jsme byli nebezpečnější, měli jsme i více šancí na zvýraznění výsledku. A proto je naše vítězství zasloužené.




Sestavy


MFK Havířov
R. Smětak [-] - P. Michalčák [-] , D. Musiol [-] , P. Cigánek [-] , P. Lisický [-] - P. Zupko [-] , T. Wojnar [-] (71. M. Švábík [-] ) , J. Uher [-] , T. Omasta [-] , M. Matušovič [-] (86. J. Cenek [-] ) - K. Skoupý [-] (92. T. Gomola [-] )

SFC Opava B
L. Godula [-] - J. Farský [-] , P. Dřizgevič [-] , K. Vitoul [-] - T. Gebauer [-] (53. A. Helebrand [-] ) , O. Večerek [-] , V. Berger [-] , P. Uvíra [-] , P. Mezera [-] , F. Metelka [-] - P. Pavelka [-] (53. T. Adamovský [-] )

ŽK: 77. M. Matušovič - 19. P. Pavelka , 87. K. Vitoul .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Richtár Jaromír - MACRINEANU Jiří, TRIGAS Paskal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.