Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:00

5.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

8.0

Jídlo

9.0

Hrací plocha

9.0

Zázemí

--

Jeseník doma bez bodu


Branky


0

Souboj Jeseníky – Beskydy dopadl lépe pro hosty z Frýdlantu. Rozhodnutí o výsledku padlo už v 10. minutě, kdy se o jediný gól zápasu postaral výstavní střelou Jan Svatonský. Utkání se Jeseníku nepovedlo, herně ani výsledkově. V zápase plném faulů a nečistých soubojů ukázal rozhodčí 12 žlutých karet a kromě toho viděly bezmála tři stovky diváků fotbal mezi šestnáctkami s minimem gólových příležitostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svatonský otevřel skóré

Hosté od první minuty dobře napadali a svou rychlostí dělali jesenické defenzivě velké problémy. V 7. minutě trefili tyč a v 10. minutě šli do vedení. Brankář Vrána nepovedeným odkopem založil protiútok soupeři a Svatonský zpoza šestnáctky krásnou střelou rozhodl o výsledku.

Od té doby hráli hosté disciplinovaně, ze zabezpečené obrany a na rychlé protiútoky. Jeseník se nemohl prosadit ani kombinačně a už vůbec ne individuálními pokusy a často se uchyloval k nakopávaným balonům, s nimiž si frýdlantští zadáci i dobře vybíhající gólman poradili.

 

V prvním poločase mělo mužstvo domácích největší šanci z přímého kopu z hranice šestnáctky, ale Karakasidisův pokus brankář Polach vykryl.

Frýdlant si vedení udržel

Po změně stran začal Jeseník aktivně, hned po pár vteřinách se před Kyselou otevřela cesta k bráně, ale přihrávkou na zablokovaného Navrátila se domácí o šanci připravili. Hosté druhý poločas bránili v hlubokém bloku a nadále hrozili z rychlých protiútoků a Jeseník kostrbatě hledal cestu ke střeleckým pokusům. V závěru Frýdlant takticky tahal čas a celková úroveň fotbalu byla velkým zklamáním, zvlášť poté, co se domácí diváci namlsali famózním vystoupením mužstva v předchozím utkání se Šumperkem. Tentokrát se to úplně nepovedlo.

V nastaveném čase zakončoval v závaru z úhlu Navrátil a míč poskočil na břevně, následnou sérii rohových kopů frýdlantská obrana rovněž odvrátila. A to byl konec jesenickým nadějím.

zdroj: se souhlasem FK Jeseník

 



Ohlasy k zápasu



1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Michal Chlebek, trenér: Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě, vytvořili jsme si více brankových příležitostí. Škoda jen, že jsme některé situace nevyřešili lépe, nemusely to být takové nervy. Potěšila mne kvalitní defenziva, kluci na hřišti bojovali.



Počet diváků: 280. Rozhodčí: KOTALA Filip - ŠAFRÁN Daniel, ŠAMÁREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.