3:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 10:15

4.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladíci z Opavy rozhodli již v prvním poločase


Branky


0

Zápas hraný na hlavním stadiónu SFC Opava mezi domácím týmem a Karlovicemi začal lépe pro hosty, ale opavští mladíci vše zvládli a neponechali soupeři ani bod.  O výsledku se rozhodlo už v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Karlovice začali lépe

Hosté z Karlovic vstoupili do zápasu tou správnou nohou, nebo lépe řečeno hlavou. Již v čase 4:30 zahrávali rohový kop. Nadýchaný balón do šestnáctky domácích, na který nedosáhnul gólman David Muczka, v klidu hlavou uklidil do sítě karlovický Michal Podešva. 0:1.

 

Paradoxně, ale tento gól víc „nakopl“ opavské hráče. Hned v 10. Minutě vysunul Helebrant nabíhajícího Jurečku, který kolem karlovických obránců předložil míč na Michálka a ten s přehledem srovnal skóre utkání. 1:1.

 

A domácí přitlačili ještě více. O čtyři minuty později se dostal míč na levou stranu k opavskému Mezerovi a ten míč nastřelil na branku hostů a k překvapení všech skončil míč v síti. 2:1.

 

Domácím stačilo 5. minut na to, aby otočili vývoj utkání ve svůj prospěch. Poté se hrálo převážně uprostřed hřiště bez vážnějších šancí na obou stranách. V 39. Minutě byli domácí ke gólu hodně blízko. Rohový kop si postavil Dřizgevič, posla krásný centr na hlavu Metelky a všichni už viděli míč v síti, ale gólman Karlovic Sváček  vytáhl  bravurním zákrokem míč na břevno.

 

 

A už to vypadalo, že se půjde do kabin za tohoto stavu, ale v úplném závěru přišel penaltový zákrok Mikuly. Pokutový kop bezpečně proměnil Jurečka. 3:1.

Domácí si už zápas pohlídali

Druhý poločas už nenabídl žádné góly. Ač se obě mužstva snažila o nějakou překvapivou akci, skóre zápasu už se nezměnilo. A tak zápas skončil vítězstvím domácích 3:1.



Sestavy


SFC Opava B
D. Muczka [-] - J. Farský [-] , M. Helebrand [-] , P. Dřizgevič [-] - J. Janetzký [-] (46. P. Uvíra [-] ) , T. Gebauer [-] , P. Mezera [-] , F. Metelka [-] (73. V. Berger [-] ) , O. Večerek [-] - T. Machálek [-] (83. P. Pavelka [-] ) , V. Juřečka [-]

FC Velké Karlovice+Karolinka
M. Sváček [-] - T. Heger [-] - T. Chuchma [-] , P. Škrobák [-] , R. Zeť [-] , M. Podešva [-] , V. Vašut [-] , J. Pavelka [-] (76. J. Podešva [-] ) , J. Mikula [-] , P. Píšek [-] , T. Ondřejka [-] (46. J. Langer [-] )

ŽK: 76. V. Berger , 78. J. Farský , 87. P. Pavelka - 25. P. Píšek , 45. J. Mikula , 90. M. Podešva .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: Novák Michal - ČERNOEVIČ Alexandr, VRŤO Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.