V posledních minutách si Petrovičtí vyválčili bod.


Branky


0

To co se stalo v posledních minutách ve Frýdlantu, domácí jen tak nezapomenou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frýdlant skóre otevřel

Začátek zápasu vyšel domácímu týmu výborně. Již v čas 6:46 rozehráli standardní situaci z levé strany. Němcův centrovaný míč do šestnáctky vyboxoval hostující gólman tak nešťastně až se dostal k nohám domácího obránce Hrdličky a ten míč uklidil do prázdné brány. 1:0. Pak se oba týmy snažili o vytvoření tlaku, ale žádného gólového příspěvku jsme se již nedočkali.

Petrovicím stačili tři minuty

Vše důležité z druhého poločasu s odehrálo až v jeho závěru. A bylo to drama obrovské. V 83. minutě vyrazili domácí na zteč hostijící brány krásnou rychlou akcí. Po pravé straně zatáhl míč Dvořák a poslal míč na hranici pokutového území. Střídající Šigut krásně vypálil, ale gólman Mrozek skvělým zákrokem vytáhl míč na roh. Bohužel mu to stejně nepomohlo. Protože rohový kop rozehrál opět Dvořák a našel hlavu Hrdličky a ten to krásně zavěsil. A necelých 500 diváků mělo jasno. Body zůstávají ve Frýdlantě. Ale ouha. Petrovičtí to nevzdali. Vrhli se do útoku a v čase 86:23 měli akci při které domácí zachránil gólman. Ale pak už to přišlo. Přenesení hry z pravé strany na levou, střídající Paduch posílá míč na hranici pokutového území a Klimas přeskočil domácího obránce. Krásná hlavička a sníženo na 2:1. 90. minuta a šok pro domácí bude dokonán. Hosté v záverečném tlaku dostali míč na pravou stranu domácího obraného území, Puskáč se zbavil dvou dotírajících domácích obránců a nečechral míč na hlavu petrovického Klimase a ten se opět nemýlil. 2:2 a konec. Tohle utkání bude domácí ještě dlouho strašit, za to hosté si mohli při cestě domů prozpěvovat. Dokázali uhrát bod v zápase, kdy už jim nikdo nevěřil.



Počet diváků: 410. Rozhodčí: ŠAMÁREK Jan - BROSKEVIČ Michal, ŠAFRÁN Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.