1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2016 10:15

1.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valmez doma udolal Šumperk


Branky


0

Hráčí Valašského Meziříčí získali hned v prvním kole tři body i když to neměli vůbec jednoduché.  Šumperk hrál celý druhý poločas v deseti a srdnatě vzdoroval domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Valmez se snažil, ale ke gólu to nevedlo.

Valaši začali utkání svižně a hned ve čtvrté minutě šly dva ostré centry do pokutového území šumperských, ale hostující obrana si dokázala vždy poradit. A naopak, i Šumperk začal vystrkovat růžky. Krásný centr z pravé strany, ale před nabíhajícím útočníkem stačil včas vyboxovat domácí brankář Květoň. Poté opět začali zlobit domácí. V desáté minutě, jak jinak než na pravé straně domácích, krásně přiťukl míč Kotůlek nabíhajícímu Žilinskému a ten poslal krásný nadýchaný centr do pokutového území hostů, avšak hlavička Výmoly šla snad metr nad branku Šafáře. A o minutu později akce jako přes kopírák, Kotůlek si na pravé straně naťukl balón s Výmolou a poslal ostrý centr před branku domácích, kde se do míče „rybičkou“ položil Dragon, ale v těžké pozici branku minul. A Valmez tlačil dál. Aktivně hrající Komara si uprostřed pole pohrál s dvěma šumperskými hráči a poslal míč na šestnáctku, kde si Dragon míč výborně zpracoval, ale pod tlakem již nedokázal přesně zakončit. Ve 14. minutě měl ještě šanci Výmola, ale ani ten si s míčem neporadil tak, aby mohl přesně zacílit. A opět vše začalo na pravé straně Valmezu, která Šumperku pekelně motala hlavu.  V 18. minutě dali o sobě vědět také hosté. Jejich kapitán Nimricht prověřil pozornost brankáře Květoně, kdy mu přízemní střelou k tyči provětral rukavice a domácí gólman ztěžka vytáhl balón na roh.  Poté se obě mužstva snažila vymyslet nějakou překvapivou akci, ale do žádné vážnější šance už se ani jedno z mužstev nedostalo a tak se šlo do kabin za stavu 0:0, což mohlo výrazněji vadit domácím hráčům. 

Vstup do 2. poločasu se Šumperku vůbec nepovedl.

Hned ve 49. minutě přišel jeden z nejdůležitějších momentů zápasu. Komara převzal na polovině míč a poslal ho přesně mezi dva obránce hostů, kde už se rozbíhal rychlík Dragon, který se dostal před obránce Martina Jindru a ten přesně na hranici pokutového území domácího obránce stáhl k zemi. Nemohlo přijít nic jiného než červená karta a přímý volný kop. K tomu se postavil Michálek, ale bohužel pro domácí, netrefil ani branku. V 54. minutě, ale musel  už hostující gólman čelit střele výborného Komara. S těžkou střelou si poradil. V tomto období se domácí tým snažil využít početní převahu, ale dobře organizovaná obrana hostů je k ničemu většímu nepouštěla. Pak se ukázal opět Komara. V 64. minutě se středem rozběhl a nikdo z protihráčů ho nemohl zastavit až nakonec  Nimricht to dokázal. Ale tak, že ihned uviděl žlutou kartu. Plešek, ale nařízený přímý kop poslal do náruče brankáře Šafáře. Pak už převládala dobrá defenzíva obou mužstev, nad ofenzivní marností. Až přišla 83. minuta. Domácí měli výhodu volného přímého kopu z pravé strany. K míči se opět postavil Plešek a nádherným centrem našel na vápně Svitáka, který přeskočil obranu hostů a hlavou nedal Šafářovi šanci. 1:0. Domácí mohli ještě své vedení navýšit v 87. minutě, ale Dragon těsně minul bránu hostů. A tak si domácí připsali první tři body a můžeme říci, že zaslouženě.  

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Valašské Meziříčí
Michal Kovář, trenér: Já jsem spokojen hlavně s 1. poločasem, kdy hlavně hra na pravé straně, probíhala podle mých představ a bylo vidět, že to co jsme natrénovali, hráči rychle pochopili a přenesli to do utkání. Ve druhém poločase nám paradoxně vyloučení spíše uškodilo. Hráči si mysleli, že proti deseti to asi půjde samo. Přestávali jsme hrát kombinačně a začali spíše míče zbytečně nakopávat. Ale se třemi body jsme samozřejmě spokojeni.

FK Šumperk
Bohdan Hecl, trenér: Hráli jsme 40 minut o deseti hráčích, z toho jich šest bylo ročníku 97 a to se proti tak zkušenému mužstvu hraje těžko. Dnes jsme vlastně hráli s takovou juniorkou. Ale i tak si myslím, že jsme mohli být daleko aktivnější. Dnes to prostě z naší strany nebyl nejpovedenější zápas.



Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
J. Květon [-] - L. Bayer [-] , M. Kotůlek [-] , M. Výmola [-] (89. D. Mica [-] ) , P. Dragon [-] , R. Ambrož [-] (70. M. Macíček [-] ) , A. Michálek [-] , M. Sviták [-] , P. Plešek [-] , V. Žilinský [-] , T. Komara [-]

FK Šumperk
J. Šafář [-] - Z. Horák [-] , M. Jindra [-] , E. Kotzmann [-] - L. Demeter [-] (85. R. Jurásek [-] ) , M. Rýznar [-] , M. Muzikant [-] , F. Rozsíval [-] (71. P. Strnad [-] ) - J. Nimrichtr [-] , P. Soukup [-] (22. P. Dostál [-] ) - M. Podhorný [-]

ŽK: 43. T. Komara , 88. V. Žilinský - 64. J. Nimrichtr . ČK: 50. M. Jindra .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Galásek Michal - NOVÁK Michal, ŠIŠTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.