3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

29.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holešov si na závěr vyšlápl na Polnou


Branky


0

Tři branky, tři domácí střelci... Přečtěte si reportáž z průběhu utkání!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chudárek zajistil domácím vedení

V poslední kole domácí SFK ELKO Holešov přivítal Slavoj Polná. Hosté byli vidět především v prvním poločase, kdy párkrát zahrozili na branku Radka Janalíka.    Domácí v prvním poločase promarnili určitě dvě stoprocentní tutové šance, kdy jeden z domácích hráčů šel sám na golmana, obešel ho i protihráče, ale do branky míč nedostal. V tomto utkání se poprvé v "Juventus" dresu prosadil David Čep, který v zimní přípravě posílil domácí Holešov. I ten si ale musel počkat až do druhé půle, když skluzem v další šanci nedokázal míč dotlačit do brány. K otevření skóre došlo ve 37. minutě po autu domácích a přenesení hry na pravou stranu, to se prosadil Jakub Chudárek - 1:0. 

Čep se dočkal své trefy

Ve druhém poločase poslal Holešov do dvoubrankového vedení Jakub Křenek, po krásné akci ve středu hřiště přišlo zaseknutí a přihrávkou do vápna jeden ze spoluhráčů našel právě Křenka a ten z pravé strany napodruhé prostřelil golmana Polné 2:0. V 76. minutě musel být na pozoru hned dvakrát golman Radek Janalík, nejdříve krásnou střelu hráčů z Polné vyboxoval a následně druhou dorážku lapil bezchybně do svých rukavic.    V 78. minutě se hráči domácího mužstva postavili k přímáku. Krásný kop Patrika Polomíka odhlavičkoval David Čep přímo do branky - 3:0. Holešov se radoval z výhry nad Slavoj Polná.   AUTOR: Kristýna Haldinová


Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - M. Olša [-] (78. L. Marek [-] ) , V. Matulík [-] , M. Palík [-] (88. T. Münster [-] ) , P. Polomík [-] (83. Š. Dluhoš [-] ) , J. Křenek [-] , M. Roubalík [-] , D. Čep [-] , M. Charuza [-] , M. Bačík [-] , J. Chudárek [-]

Slavoj Polná
J. Skočdopole [-] - D. Čížek [-] , J. Zábrodský [-] , J. Hrdlička [-] , V. Haala [-] (60. D. Kavka [-] ) , Z. Kučera [-] , D. Kavka [-] , J. Kubec [-] , J. Urbánek [-] , P. Benda [-] , J. Klíma [-] (74. J. Holub [-] )

ŽK: 9. M. Palík , 77. M. Olša - 44. D. Kavka , 59. P. Benda , 74. D. Kavka , 90. J. Kubec .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Slabý Jiří - MARTINEC Michal, MAREK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.