1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 10:15

23.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavičín nezvládl roli favorita a remizoval s posledním Pelhřimovem


Branky


0

Pro Slavičín to mohl být zápas, ve kterém se mohl dotáhnout na čtvrtou Břeclav, ale místo toho pouze remizoval s Pelhřimovem, který naposledy venku bodovoal ve 4. kole v srpnu minulého roku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pelhřimov slavil už po dvaceti pěti vteřinách

Jen 25 vteřin potřebovali Pelhřimovští na vstřelení úvodní branky, když chybu Kociána využil vpředu důrazný Tomáš Obranec a poslal hosty do vedení - 0:1. Tento okamžik zaskočíl Slavičín a hráči domácího týmu se tak nemohli naplno dostat do tempa. Mírné uklidnění přinesla vyrovnávací branka Petra Švacha, který vytěžil z ostrého souboje na polovině hřiště a po indivuální akci překonal brankáře Matiáška - 1:1. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Ve druhé půli už gól nepadl

Ve druhém poločase byli jednoznačně aktivnější domácí, ale i přes nepřeberné množství šancí se jim gól vstřelit nepovedl. Největší šanci měl v 68. minutě opět Petr Švach, kterého Vacek podrazil uvnitř pokutového území. Exekuci pokutového kopu vzal Švach na sebe, ale trefil pouze břevno soupeřovy branky. Slavičín stále dobýval pelhřimovskou branku, ale jejich trápení nadále pokračovalo. Ve druhém poločase už tedy branka nepadla a týmy se rozešly smírně v poměru 1:1.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín
Milan Otépka (trenér): Jsem z toho smutný, hlavně za kluky, kteří v přípravě dřou a pak to výsledkově neprodají.Obecně musím přiznat, že pro diváka to moc pohledné utkání nebylo - chyběla nám šťáva, lehkost a bojovnost. Je to asi tím, že pořád sestavu lepíme, chybí sehrání. Navíc jsme moc chtěli výhrou pomoci o záchranu bojujícím našim regionálním celkům Holešovu a Brumovu. No nic, budeme si muset spravit chuť v Bzenci

FK Maraton Pelhřimov
Ohlas z hostujícího týmu připravujeme...:



Sestavy


FC TVD Slavičín
P. Jelínek [-] - T. Kocián [-] , O. Školník [-] , J. Lukaštík [-] , A. Bartoš [-] , L. Mezírka [-] , P. Kříž [-] , M. Goňa [-] , P. Švach [-] , D. Horáček [-] (84. L. Žáček [-] ) , V. Kalus [-] (64. D. Zvoníček [-] )

FK Maraton Pelhřimov
M. Matiášek [-] - O. Sládok [-] (70. J. Chadim [-] ) , V. Vacek [-] , T. Pícha [-] , J. Homolka [-] - V. Poul [-] , J. Kmoch [-] , D. Poul [-] , J. Hanousek [-] (46. F. Bartoň [-] ) - T. Obranec [-] (81. T. Mazač [-] ) , D. Rážek [-]

ŽK: 62. V. Kalus , 85. J. Lukaštík , 90. T. Kocián - 53. V. Poul .
Místo: Slavičín. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Marek Daniel - MARTINEC Michal, ŠIMONÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.