5:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:00

22.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina nasázela soupeři búra


Branky


16. A. Burian , 34. K. Skalník , 38. L. Michal , 42. O. Vícha , 89. L. Michal (p.)
0

Vrchovina rozhodla o vysoké výhře už v prvním poločase. Ve druhém jí jistila ještě jednou brankou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záchranářský souboj začala lépe Bystřice, ale Vrchovina po čtvrthodině převzala taktovku zápasu a nasázela svému soupeři čtyři branky. Po čtvrthodině hry našel Michal Skalník matadora Buriána, který placírkou uklidil balon přímo k tyči hostující branky a otevřel skóre zápasu - 1:0. Na dvoubrankový rozdíl zvyšovala Vrchovina ve 34. minutě, když utěšenou střelou asi z dvaceti metrů pokořil bystřického brankáře Kamil Skalník - 2:0.  O čtyři minuty později Kamil Skalník připravil gólovou situaci pro Michala, který asi z jedenácti metrů propálil míč do brány - 3:0. Ve 41. minutě po rohovém kopu Michala zvyšoval už na 4:0 domácí Vícha. 

 

Po přestávce se Vrchovina hlavně soustředila na to, aby svůj náskok ubránila. Přesto mohl přidat pátou branku agilní Kamil Skálník, ale nebyl úspěšný. Stejně se vedlo i Michalu Šmidovi, který si při samostatném nájezdu vylámal zuby na hostujícím brankáři Svobodovi. Konečnou podobu výsledku dal zápasu až v samém závěru zápasu kapitán Michal, který s přehledem proměnil pokutový kop, který byl nařízen poté co jeden z hostujících hráčů zahrál v pokutovém území rukou. Vrchovina třemi body udělala výrazný krok k záchraně. 



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Richard Zeman (trenér, zdarsky.denik.cz): Ale Bystřice nebyla odevzdaná. My jsme se prostě dokázali prosadit naším důrazem v šestnáctce, kde jsme také měli výškovou převahu.Tentokrát se nám střelecky dařilo, byli jsme velmi produktivní a doufám, že jsme fanouškům splatili jejich neustálé povzbuzování.

SK Bystřice nad Pernštejnem
Martin Máša (trenér, zdarsky.denik.cz): Asi neodpovídá dění na hřišti, ale prostě jsme od patnácté minuty vypadli ze hry, udělali neuvěřitelné chyby, které soupeř dokázal potrestat. V poločase bylo víceméně jasno. Spíš jdeme zápas od zápasu. Bohužel možnosti něco změnit třeba v sestavě nemáme. Některým hráčům přitom utkání na vrchovině nevyšlo.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - D. Bača [-] , O. Vícha [-] , P. Chalupa [-] , L. Smetana [-] , A. Burian [-] (69. M. Šmída [-] ) - L. Wolker [-] , K. Skalník [-] , R. Blažíček [-] (77. M. Žák [-] ) , L. Michal [-] - M. Skalník [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem
F. Svoboda [-] - M. Mezník [-] , P. Blaha [-] , R. Sklenář [-] , M. Malý [-] (89. R. Špatka [-] ) , M. Šponar [-] , F. Adamec [-] , T. Vařejka [-] , L. Zbytovský [-] , D. Čech [-] (83. D. Zítka [-] ) , J. Žíla [-] (85. R. Prüger [-] )

ŽK: 28. K. Skalník , 61. R. Blažíček , 80. M. Žák - 62. M. Šponar , 83. J. Žíla .
Počet diváků: 370. Rozhodčí: Slabý Jiří - KONDLER Petr, PETR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.