0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

21.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdinou Polné se stal Válek


Branky


0

Rozhodující okamžik zápasu přišel v 55. minutě, když se úspěšným střelcem stal hostující Válek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pelhřimov vstoupil do zápasu mírnou územní převahou. Polná se však po deseti minutách z tlaku vymanila a zbytek záápasu byl v její režii. Pelhřimov i přesto mohl jít do vedeni, když hlavička Píchy zatřásla pouze hostující svatyní. Po změně udeřila Polná. Hrdinou Polné se stál Válek, který dokázal využít milimetrového cebtru a přímo z první rozvlnil síť domácí branky - 0:1. Více se šancí si do konce zápasu vytvořili hosté, ale už míč nedokázali nasmeřovat. Pelhřimov v závěru utkání šahal aspoň po bodu, ale Bartoň po výborné individuální šanci nedokázal trefit branku.

 

 



Ohlasy k zápasu



Slavoj Polná
Michal Lovětinský (trenér): Takový zápas jsme potřebovali. Důležitá je pro nás nejenom výhra, ale s ohledem na předchozí zápasy také nula vzadu. V Pelhřimově se hrálo na těžkém terénu. Jsou to takové zápasy, které se lámou po přestávce. Naším cílem bylo především do přestávky neinkasovat, abychom nehonili výsledek. A po pauze rozhodnout.I když to je jen jednogólová výhra, je zasloužená.



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
M. Matiášek [-] - V. Vacek [-] , J. Homolka [-] , T. Pícha [-] - D. Poul [-] (63. T. Obranec [-] ) , J. Kmoch [-] , J. Chadim [-] , V. Poul [-] , F. Bartoň [-] - T. Mazanec [-] (81. O. Sládok [-] ) , T. Mazač [-] (46. J. Hanousek [-] )

Slavoj Polná
D. Vavroušek [-] - D. Kavka [-] , T. Válek [-] (75. J. Hrdlička [-] ) , J. Fadrný [-] , D. Kavka [-] , J. Kubec [-] , J. Urbánek [-] (89. J. Klíma [-] ) , P. Benda [-] , D. Čížek [-] , V. Haala [-] , Z. Tlačbaba [-] (69. J. Zábrodský [-] )

ŽK: 67. T. Obranec - 38. D. Kavka , 87. J. Urbánek .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - SOUKAL Bedřich, ČERNÝ Dalibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.