M. Kolář 6. (p.)
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 10:15

20.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vše podstatné se událo v první desetiminutovce


Branky


6. M. Kolář (p.) - 7. J. Bartoš , 9. P. Fojtík
0

Po šesti minutách hry se ujal Brumov vedení z pokutového kopu. Hodonín však reagoval hned vzápětí dvěma góly. Svůj hubený náskok pak už do konce zápasu udržel a zůstal v čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné se udalo v úvodní desetiminutovce, kdy padly všechny tři góly zápasu. Domácí Brumov šel do vedení už v 6. minutě zápasu, když domácí Naňák napálil v pokutovém území ruku hostujícího hráče, rozhodčí nařídil pokutový kop, ktreý s přehledem proměnil Kolář - 1:0. Než se ale stačili domácí fandové radost pořádně vstřebat, přišlo okamžité vyrovnání skóre. To se z dvaceti metrů přesnou střelou trefil Bartoš - 1:1. V 9. minutě vsítil Hodonín vítěznou branku zápasu, když odcentroval balon na domácí branku Fojtík a balon k překvapení všech skončil za zády brankáře - 1:2. Do konce první půle měl Hodonín balon převážně na svých kopačkách a mohl  dokonce domácím odskočit na větší rozdíl, ale domácí velmi obětavě bránili a skóre se nezměnilo. 

 

 

 

Po poločase vypadal obrázek hry úplně stejně, Hodonín byl aktivnější na míči, a Brumov bojoval jako o život. Do 70. minuty mohli hosté své vedení navýšit, ale vždy byl proti domácí strážce svatyně Cúcik. Závěr druhé půle nabídl drama až do samotného závěrečného hvizdu rozhodčího  Domácí Šutalo i Naňák se dostali do vyložených šancí, ale bohužel pro domácí družinu měli zvhlý střelecký prach a Hodonín už hubenou výhru ubránil. 


Ohlasy k zápasu



FK Hodonín
František Komňacký (trenér, hodoninsky.denik.cz): Jsou to pro nás důležité body, ale cesta k nim nebyla jednoduchá. Měli jsme toho dost, abychom si vítězství pojistili.Utkání klidně mohlo skončit i jinak, což by pro nás byla velká ztráta. Na druhé straně vzhledem k poštu šancí jsme si výhru zasloužili.



Sestavy


FC Brumov
A. Cúcik [-] - D. Juřica [-] , M. Chovanec [-] , M. Novák [-] , M. Kolář [-] - D. Řehák [-] (83. M. Imeri [-] ) , M. Zvoníček [-] , M. Šutalo [-] , J. Vítek [-] , P. Naňák [-] (79. J. Habanec [-] ) - P. Naňák [-]

FK Hodonín
M. Petráš [-] - P. Kyselka [-] , P. Fojtík [-] , J. Červinek [-] , R. Konečný [-] , J. Hesek [-] (86. T. Mareš [-] ) - R. Holešinský [-] (89. A. Řiháček [-] ) , J. Bartoš [-] , Z. Šturma [-] - L. Čambal [-] (64. P. Dovhanyuk [-] ) , P. Masaryk [-]

ŽK: 83. P. Naňák - 49. P. Masaryk .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Běhal Radek - KONDLER Petr, EHRENBERGER Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.