J. Chlup 83.
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

20.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice vydřely tři body


Branky


83. J. Chlup - 18. J. Vaněk , 28. P. Malata
0

Po půlhodině hry vedly hostující Rosice o dvě branky. Domácí Bíteš korigovala skóre sedm minut před koncem. Navíc se už nezmohla a hosté si tak odvážejí plný bodový zisk. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodní desetiminutovce utkání se obě mužsta vzájemně oťukávala a hrálo se pouze mezi šestnáctkami. Poté však rosičtí přeřadily na vyšší rychlostní stupeň a diktovali tempo hry do konce první půle. V 18. minutě přenechal před pokutovým územím domácích Malata míč Vaňkovi, který vypálil asi z dvaceti metrů a jeho střela zaplula k levé tyči domácí svatyně – 0:1. Ve 28. minutě vyslal Kugler za obranu domácích nabíhajícího Malatu, ten si obhodil brankáře Pokorného a poslasl míč do sítě – 0:2. Bíteš ohrozila branku Rosic až ve 32. minutě, kdy Šimončičovu střelu vyrazil brankář Zádrapa na roh. O chvíli později se po standardce Malaty dostal k míči Drbal, jehož  pokus skončil nad.

 

V 55. minutě mohly Rosice vsítit třetí branku, když Selinger nacentroval balon na zadní tyč, kde Malatův volej Pokorný reflexivně vyrazil nad branku. V 65. minutě  se už hosté radovali ze vstřelení branky, ale pomezní rozhodčí odmával ofsajd a branka nebyla uznána. V 77. minutě přihrál na střídajícího Kratochvíla na velké vápno Vaňkovi, jehož skákavou střelu Pokorný vykryl. Domácí zápas zdramatizovali v 83. minutě, kdy se z přímého volného kopu krásně trefil Chlup – 1:2. Závěr zápau si hosté zkušně pohlídali a vezou si domů tři body.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
T. Pokorný [-] - L. Střecha [-] , J. Pokorný [-] , L. Kerber [-] , L. Kopáček [-] - M. Máca [-] (70. M. Ivančík [-] ) , J. Chlup [-] , M. Šimončič [-] , T. Nekuda [-] (57. T. Mrňa [-] ) - J. Pohl [-] , R. Valsa [-] (70. D. Hibš [-] )

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Šíp [-] , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] (74. V. Kratochvíl [-] ) , P. Malata [-] (57. L. Michna [-] ) , D. Pazourek [-] , J. Havlásek [-] , M. Kugler [-] , J. Vaněk [-] (81. F. Novotný [-] ) , M. Kršák [-] , J. Vítámvás [-]

ŽK: 65. L. Kopáček - 65. L. Michna , 82. J. Havlásek .
Počet diváků: 523. Rozhodčí: Ságl Petr - ROSICKÝ Jakub, ŠULA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.