A. Smejkal 56.
P. Simandl 90. (p.)
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

20.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břeclav vydřela výhru ve druhé části


Branky


56. A. Smejkal , 90. P. Simandl (p.)
0

Po bezbrankové první půli se Břeclav ujala vedení těsně před uplynutím hodiny hry. Svou výhru pak pečetila z penalty v poslední minutě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodní dějství viděli diváci na břeclavském stadionu snahu domácí družiny o ditování tempa hry. Kombinace Břeclavi byla ale značně kostrbatá a nepřesná a moc fotbalové krásy divákům Břeclav nenabídla. Hosté jen zalezli a v podstatě vyčkávali, co soupeř předvede. Sice se hrálo převážně na půli hostů, ale Břeclav narážela na výborný obranný val hostů a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

 

I úvodní desetiminutovka se odehrávala v podobném duchu a nic nenasvědčovalo, že by se něco mělo změnit. Zlom přišel v 56. minutě zápasu, když byl faulován domácí hráč Simadl. Balon si postavil domácí kapitá, načechral ho přímo do pokutového území, kde se ho chopil Smejkal a z voleje přímo zavěsil do hostující klece - 1:0. Hosté nadále ale pokračovali v pasivní hře a za celý zápas se do vážnější šance nedostali. Pojišťující trefa, ale přišla až v poslední minutě zápasu, když byl v hostujícím vápně faulován Fiala. Míč si na značku pokutového kopu postavil Simandl a umístěnou stelou k tyči poslal balon podruhé do sítě - 2:0. Břeclav zůstává po výhře nadále na jaře stoprocentní. 



Ohlasy k zápasu


MSK Břeclav
Bohumil Smrček (trenér, breclavsky.denik.cz): Soupeř byl houževnatý a my jsme potřebovali zůstat trpěliví. Nakonec se nám podařilo vstřelit branku. Ve zbývajícím průběhu jsme hlavně nechtěli pouštět soupeře do šancí, což se nám i podařilo.Nechtěl bych to přeceňovat. Byly zápasy, kdy stačila jedna chybička a výsledek mohl být odlišný. Chceme šňůru co nejdéle udržet, ale je jasné, že prohra dřív nebo později přijde. Každý úspěch je pro hráče povzbuzující a motivující, obzvlášť potom neobvyklé výhry, jako jsme v předcházejících zápasech předvedli my.




Sestavy


MSK Břeclav
D. Kunický [-] - R. Svoboda [-] , J. Fiala [-] , L. Ianosteac [-] , A. Smejkal [-] , M. Wallisch [-] , P. Musil [-] , T. Trčka [-] , D. Presl [-] , P. Simandl [-] , J. Hloch [-]

FK Maraton Pelhřimov
M. Matiášek [-] - V. Vacek [-] , J. Homolka [-] , T. Pícha [-] - V. Poul [-] , M. Horký [-] (62. T. Mazač [-] ) , D. Poul [-] , J. Hanousek [-] (72. T. Obranec [-] ) , J. Kmoch [-] , J. Chadim [-] - T. Mazanec [-] (80. O. Sládok [-] )

ŽK: 34. L. Ianosteac , 35. J. Fiala , 50. P. Simandl , 74. R. Svoboda - V. Vacek , 65. V. Poul , 89. J. Chadim .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠIMONÍK David - SEDLÁČEK Tomáš, MAREK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.