1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdinou Břeclavi se stal Fiala


Branky


0

Břeclav se ujala vedení po půlhodině hry. Bzenci se podařilo v závěru poločasu srovnat. Rozhodující okamžik přišel sedm minut před koncem, kdy Fiala zarmoutil domácí fandy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V  Bzenci se hrál nervózní fotbal. Od 21. minuty hrála domácí eskadra přesilovku, když byl za kritiku sudích poslán pod předčasně pod sprchy. První gólový moment derby přišel po půlhodině hry. Horňák ztratil zbytečně míč a Wallisch v samostatném nájezdu překonal bezmocného gólmana Kůřila - 0:1. Pak Bzenec svého soupeře zmáčkl jako citrón, ale žádnou loženku si nevypracoval. Teprve minutu před odchodem do kabin se podařilo vyrovnat, když Kasala potvrdil pověst kanonýra - 1:1. 

 

Po přestávce posílil Bzenec ofenzívu třetím útočníkem. Domácí pak měli dalších dvacet minut převahu. Vypracoval si i nějaké šance, ale v koncovce se nedokázal prosadit. Nejblíže rozdílovému gólu byl Zůbek, který z pěti metrů místo do branky trefil hráče Břeclavi, který tak zabránil jisté pohromě. Pak už se Bzenec k žádné šanci nedostal. Sedm minut před koncem zahřmělo na druhé straně, když se břeclavským hrdinou stal obránce Fiala - 1:2. V nervóznim závěru, kdy byl vykázán hostující trenér na tribunu, už Břeclav tři body udržela. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Bzenec
Libor Škodík (trenér, hodoninsky.denik.cz): Jsem nesmírně zklamaný. Mě sice mrzí každá porážka, ale ta s Břeclaví byla naprosto zbytečná. Byli jsme vytrestáni za naši laxnost v koncovce.Za celé utkání si hosté nevytvořili jedinou šanci. Obě branky jsme jim darovali na zlatém podnosu tak, jak my to v poslední době umíme. Je neskutečné, jak laciné branky dostáváme a na druhé straně co neproměníme.

MSK Břeclav
Bohumil Smrček (trenér, breclavsky.denik.cz): Můžeme být spokojení s vítězstvím, ale to je asi tak celé. Těšili jsme na dobrý fotbal, jenž ale pokazili rozhodčí, kteří nám už ve dvacáté minutě vyloučili hráče. Ano, bylo tam sprosté slovo, ale to, co si k němu dovolili někteří domácí hráči, to se jen tak nevidí. Naproti tomu našeho hráče bez jakéhokoliv napomenutí rovnou vyloučí, což je smutné.



Sestavy


TJ Slovan Bzenec
M. Kůřil [-] - T. Košut [-] , J. Chromeček [-] (68. T. Petrucha [-] ) , M. Petrucha [-] , J. Mokrý [-] - L. Mlýnek [-] (46. T. Reška [-] ) , P. Horňák [-] , T. Zůbek [-] , D. Šmahaj [-] , L. Škodík [-] - P. Kasala [-]

MSK Břeclav
D. Kunický [-] - A. Smejkal [-] , J. Hloch [-] , J. Fiala [-] , L. Ianosteac [-] - R. Svoboda [-] , M. Wallisch [-] , D. Presl [-] (75. P. Simandl [-] ) - P. Musil [-] , D. Netopilík [-] - M. Hakala [-] (55. T. Trčka [-] )

ŽK: 25. M. Petrucha , 70. T. Košut , 78. J. Mokrý - 49. L. Ianosteac , 59. A. Smejkal , 78. M. Wallisch , 90. J. Fiala . ČK: 21. D. Netopilík .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - NEJEDLÝ Tomáš, SOUKAL Bedřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.