1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

17.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vítěze nemělo


Branky


0

Po bezbrankovém poločase, se jako první gólově prosadili hosté ze Žďáru nad Sázavou. Domácí borci stačili srovnat krok deset minut před koncem. Pak se už nic nestalo a a dvanáctá Bytřice nadále ztrácí dva body na svého soupeře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na trávníku byla fotbalová nuda

Zápas se odehrával soustavného drobného deště a hlavně silného větru, který kvalitě kopané nepřidal. Hostující Žďár hrál v prvním dějství po větru, ale na jeho hře to vůbec vidět nebylo. Na obou mužstvech bylo patrné, že ani jeden nechce udělat chybu, proto v prvním dějství prakticky nebyla k vidění pořádná gólová šance. Proto obě mužstva odcházela z promrzlého trávniku do kabin za bezbrankového stavu. 

Obě mužstva vstřelila po brance

 

Po přestávce převzali hráči Žďáru iniciativu a výsledkem byla vedoucí branka v síti domácích. Na nadýchaný centr zpravé strany si naskočil v 68.  minutě Matěj Vopršal a hlavou poslal hosty do jednobrankového vedení - 0:1. Bystřice však neházela flintu do žita a deset minut před koncem zápasu se jí podařilo srovnat krok. Centrovaný míč se objevil na zadní tyči a nikým nehlídaný Marek Svoboda a vyrovnal - 1:1. Domácí se dál tlačili do ofenzivy, ale vstřelit víteznou trefu se jim nepodařilo.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem
Martin Máša (trenér, pro zdarsky.denik.cz): Hráli jsme doma, takže jsme spíše dva body ztratili. Každý získaný bod je sice dobrý, ale my jsme chtěli všechny tři. V první půli nám proti silnému větru vázla kombinace, po změně stran už to bylo lepší. Konečná remíza byla zřejmě spravedlivým vyjádřením poměru sil na hřišti.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Jozef Vanko (trenér, pro zdarsky.denik.cz): Ven se jezdí pro bod, ten máme, ale domnívám se, že jsme si zasloužili víc. Měli jsme to dobře rozehrané, ale úplně naivně jsme si nechali vstřelit vyrovnávací branku.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem
F. Svoboda [-] - T. Vařejka [-] , M. Mezník [-] , M. Šponar [-] , J. Žíla [-] , R. Sklenář [-] , M. Malý [-] , F. Adamec [-] (74. D. Čech [-] ) , M. Svoboda [-] , L. Zbytovský [-] , T. Padrtka [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
F. Jícha [-] - P. Machatka [-] , R. Štursa [-] , Š. Wasserbauer [-] - J. Nedvěd [-] , R. Sodomka [-] (86. T. Trojánek [-] ) , L. Trojánek [-] , L. Jurnečka [-] - V. Pohanka [-] (21. D. Russ [-] ) , M. Vopršal [-] - J. Bureš [-]

ŽK: 36. J. Žíla , 38. M. Šponar - 36. R. Sodomka , 69. J. Nedvěd , 82. P. Machatka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nováček Ivo - PETR Zdeněk, NEJEDLÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.