Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

17.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr z Hodonína v prvním jarním zápase zaváhal a Brod mu začíná nebezpečně dýchat na záda


Branky


13. P. Kyselka , 18. J. Bartoš , 60. Z. Šturma (p.) , 87. P. Masaryk - 6. B. Šálek , 30. M. Pacl , 32. J. Michalec , 38. J. Michalec , 84. O. Večeřa
0

Slušnou brankovou přestřelku viděli fanoušci v Hodoníně, kde místní lídr tabulky přivítal Uherský Brod. Už v první části viděli diváci šest gólů, z nichž čtyři vsítili hosté z Brodu. Domácí po hodině hry snížili na rozdíl jedné branky, ale hosté šest minut před koncem šli opět jen do dvoubrankového trháku. Lídr z Hodonína už jen snížil. Brod se výhrou dotáhl na rozdíl tří bodů a zdramatizoval postupový souboj. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl dva obraty skóre

Hodonín se nedokázal proti Uherskému Brodu vypořádat s absencí klíčového záložníka Polácha. Uherský Brod se ujal hned v 6. minutě. Z trestného kopu rozvlnil síť středopolař Šálek - 0:1. Hodonínu pomohly při obratu skóre rovněž standardní situace. Po centru Fojtíka srovnal v 13. minutě skóreý stoper Kyselka - 1:1. Vedení strhl na stranu favorita o pět minut později Bartoš, který z dvaceti metrů nechytatelně napálil míč do brány - 2:1. Uherský Brod ale tvrdě trestal chyby lehkovážného soupeře. Po půlhodině hry srovnal z rychlého brejku Pacl - 2:2. O dvě minuty později vrátil hostům vedení se hlavou nekrytý Michalec - 2:3. Na samém konci poločasu se Michalec prosadil ještě jednou a hosté vedli o dvě branky - 2:4.  

 

Hodonín pouze snížil

 

Uherský Brod zlobil lídra tabulky nadále. Únik Doliny ale skvěle zlikvidoval brankář Kokeš, hlavička Vrágy skončila pouze na břevně. V té chvíli už vedl Brod pouze o gól. Kontaktní branku vstřelil domácí kapitán Šturma, který s mazácky využil penaltu nařízenou za ruku Vrágy - 3:4. V 67. minutě se naskytla Hodonínu znovu možnost zahrávat pokutový kop, když Šálek fauloval v šestnáctce Bartoše. Navíc Šálek putoval po druhé žluté kartě pod spryhchy. Tentokrát se brankář Červinka proti pokusu Šturmy vytáhl a penaltu pokryl. A tak přišel trest. V 84. minutě Ondřej Večeřa zvýšil na 3:5. Hodonín stačil už jen pouze snížit kanonýrem Masarykem tři minuty před koncem - 4:5.



Ohlasy k zápasu


FK Hodonín
František Komňacký (trenér, pro hodoninsky.denik.cz): Bylo to důležité utkání, na které jsme se připravovali celé dva měsíce. Bohužel jsme ho nezvládli především v obranné fázi, kde jsme nasekali tolik chyb, že až člověku vstávaly vlasy hrůzou na hlavě. Přitom vzadu hrají Konečný s Červinkem, kteří mají zkušenosti a starty v lize.Samozřejmě že to není pouze jejich vina. Defenziva je však záležitostí celého mužstva. Nepodržel nás ani brankář, kterého jsme střídali.Nebyly to však pouze obdržené góly, ale i další situace, které jsme nezvládli. Soupeř nás velmi lehce obcházel. Jediným nákopem se dostával do šancí.

ČSK Uherský Brod
Martin Onda (trenér, hodoninsky.denik.cz): Chtěli jsme Hodonínu situaci znepříjemnit, což se nám povedlo. Těžko říct, na kolik nám pomohla hra domácích, šancí jsme si však vypracovali až dost. Hodonín je dál první, má náskok tří bodů. Nás navíc čeká třináct těžkých utkání.



Sestavy


FK Hodonín
M. Petráš [-] (46. T. Kokeš [-] ) - P. Kyselka [-] , P. Fojtík [-] , R. Konečný [-] , J. Červinek [-] , J. Hesek [-] (74. L. Čambal [-] ) - Z. Šturma [-] , R. Holešinský [-] , O. Paděra [-] , J. Bartoš [-] - P. Masaryk [-] -

ČSK Uherský Brod
M. Červinka [-] - M. David [-] , M. Kúdela [-] , M. Vrága [-] - L. Nevařil [-] , V. Dolina [-] (90. M. Mančík [-] ) , B. Šálek [-] , M. Pacl [-] (78. O. Večeřa [-] ) , R. David [-] - J. Michalec [-] (74. L. Jaroněk [-] ) , F. Hruboš [-]

ŽK: 45. Z. Šturma , 52. R. Konečný , 63. O. Paděra , 70. J. Červinek , 77. J. Hesek - 53. B. Šálek , 58. M. Vrága , 69. M. David , 84. O. Večeřa , 93. L. Jaroněk . ČK: 65. B. Šálek .
Počet diváků: 450. Rozhodčí: Popelák Luboš - KOLÁŘ Jaroslav, SEDLÁČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.