2:1
(1:1)
29. L. Michal (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

17.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břeclav vydřela výhru


Branky


22. P. Musil , 65. D. Presl - 29. L. Michal (p.)
0

Břeclav se s předposledním celkem tabulky hodně natrápila. Šla sice do vedení, ale hosté hned vzápětí srovnali z pokutového kopu. Rozhodující trefu zaznamenala Břeclav dvacet pět minut před koncem zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrchovina odpověděla na vedoucí gól Břeclavi brankou z penalty

Bez bázně a hany vstoupila Vrchovina do zápasu na půdě v Břeclavi. Hráči hostující Vrchoviy byli v úvodní čtvrthodině zápasu lepším týmem a měli několik zajímavých šancí. Jenže Ošmera, Michal Skalník ani Michal skórovat nedokázali. První branku utkání ale vstřelila Břeclav, když ve 22. minutě využil nedorozumění obránců hostující Vrchoviny Musil. - 1:0. Ve 29. minutě byl ve vápně faulován Chalupa a Michal z pokutového kopu nadvakrát překonal brankáře Kunického - 1:1. 

Břeclav rozhodla dvacet pět minut před koncem

 Po změně stran opět začala aktivněji Vrchovina a zjevila se v rpvní šanci. Poul se v 50. minutě krásně uvolnil, pak ale velice zbrkle zakončil vedle branky. Klíčový okamžik zápasu přišel v 65. minutě. Po dalším nedorozumění hostující defenzívy se dostal do tutové šance Presl a zachoval chladnou hlavu a rozhodl o tom, že tři body zůstaly doma - 2:1. Vrchovina se sice snažila o vyrovnání, ale její tlak vyzněl naprosto naprázdno.  



Ohlasy k zápasu


MSK Břeclav
Bohumil Smrček (trenér, breclavsky.denik.cz): Z utkání jsme měli obavy, protože soupeř přes zimu obměnil kádr a angažoval hráče z Třebíče a Jihlavy. Na webových stránkách před utkáním navíc psali, že jedou do Břeclavi, kde chystají vraždění neviňátek. Jsem rád, že jsme jim odpověděli vítězstvím.

SFK Nové Město na Moravě
Richard Zeman (trenér, zdarsky.denik.cz): V závěru jsme si nedokázali vytvořit pořádný tlak, za zmínku stála snad jen hlavička Michala Skalníka. Odehráli jsme utkání, v němž jsme neměli prohrát. Bohužel jsme se dokázali gólově prosadit pouze z penalty.



Sestavy


MSK Břeclav
D. Kunický [-] - L. Ianosteac [-] , J. Fiala [-] (74. T. Trčka [-] ) , J. Hloch [-] , A. Smejkal [-] - M. Wallisch [-] (88. Š. Herman [-] ) , D. Presl [-] , R. Svoboda [-] , T. Horčička [-] (42. P. Simandl [-] ) - P. Musil [-] , D. Netopilík [-] -

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - O. Vícha [-] , K. Skalník [-] , D. Bača [-] (72. M. Kovář [-] ) , P. Chalupa [-] - M. Žák [-] (84. M. Šmída [-] ) , L. Wolker [-] , L. Michal [-] , P. Ošmera [-] - M. Skalník [-] , T. Poul [-]

ŽK: 74. P. Simandl , 75. J. Fiala - 79. L. Michal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Denev Alex - ZAPLATILOVÁ Jana, PETKO Marko.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.