2:3
(1:2)
8. M. Paul
26. M. Paul (p.)
86. J. Fukal
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2017 10:30

17.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tasovice vydolovaly tři body v samém závěru


Branky


35. T. Mazač , 48. J. Kmoch - 8. M. Paul , 26. M. Paul (p.) , 86. J. Fukal
0

Hosté se ujali dvoubrankového vedení. Pelhřimov dokázal ale srovnat. Tasovice si schovaly rozhodnou trefu na 86. minutu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tasovice šly do dvoubrankového vedení, ale Pelhřimov i v deseti snížil

Pelhřimov vstoupil do nedělního utkání aktivněji, ale velice brzo prohrával, kdy autové vhazování přetavil v 8. minutě v branku Paul - 0:1. Hosty gól nastartoval a šanci hostů zastavil nešťastně na brankové čáře Pícha rukou. Byl nařízen pokutový kop, a Píchovi byla udělena červená karta. Paul se z penalty nemýlil a v tu chvíli to nevypadalo s Pelhřimovem vůbec dobře  - 0:2. Domácí se ale dokázali zvednout a v 35. minutě po rohovém kopu a nenápadné hlavičce Mazače se jim podařilo snížit skóre - 1:2.

Tasovický Fukala rozhodl čtyři minuty před koncem

Na začátku druhého dějství po akci na jeden dotek se před hostující branku dostal Kmoch a vyrovnal - 2:2. Oslabenému Pelhřimovu začaly postupem doby docházet síly, a hráči Tasovic se začaly objevovat v šancích, při kterých vynikl domácí brankář Zavadil. V 82. minutě minut se poměr sil na hřišti vyrovnal, když byl vyloučen hostující Hrobař a paradoxně z toho profitovali hosté. V 86. minutě po sérii narážeček se míč v pokutovém území dostal k Fukalovi, který špičkou kopačky vydoloval tři body pro hosty - 2:3.



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov
Martin Moravec (trenér, zdarsky.denik.cz): Za výkon musím kluky pochválit. Oproti přípravě se hodně věcí zlepšilo. Rozhodujícím faktorem asi byla hodinová přesilovka Tasovic.




Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
L. Zavadil [-] - J. Homolka [-] , V. Vacek [-] - D. Poul [-] , J. Chadim [-] , V. Poul [-] (87. J. Hanousek [-] ) , M. Horký [-] (33. O. Sládok [-] ) , J. Kmoch [-] - T. Mazač [-] (77. T. Mazanec [-] ) , T. Pícha [-] , F. Bartoň [-]

TJ Sokol Tasovice
J. Konvalina [-] - L. Hrazdílek [-] , Z. Mička [-] , R. Švarc [-] , P. Horáček [-] - J. Fukal [-] , J. Čermák [-] , R. Hrobař [-] , M. Blahoudek [-] - M. Paul [-] , J. Landšperský [-] (85. p. Kučera [-] ) -

ŽK: 45. F. Bartoň - 57. M. Blahoudek , 73. R. Hrobař , 91. J. Čermák . ČK: 25. T. Pícha - 82. R. Hrobař .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - ŠULA Petr, SÁGL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.