Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2016 10:15

16.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumov přejel Pelhřimov po přestávce


Branky


0

Po jednobrankovém vedení, přidal Brumov čtyři branky ve druhé části a Pelhřimov si odvezl na dalekou cestu domů búra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brumov bojující o záchranu se před domácími fanoušky loučil vítězně v zápase s Pelhřimovem. První poločas nenapovídal tomu, že by si Pelhřimov měl z Brumova odvézt pořádnou dardu. Zpočátku měl dokonce Pelhřimov optickou převahu, kterou brankově nedokázal vyjádřit. Po čtvrthodině hry šla domácí družina do vedení, když nedůrazné obranné hry hostí využil z rohového kopu Novák - 1:0. V dalším průběhu poločasu se žádná z družin už střelecky neprosadila a první půlka tak skončila těsným vedením Brumova.

 

Po přestávce už převzal otěže zápasu plně do svých rukou Brumov a svou převahu vyjádřil čtyřmi přesnými zásahy v síti Pelhřimova. V 52. minutě se ujali domácí dvoubrankového náskoku, když se autorem branky stal Naňák - 2:0. Dvacet minut před koncem se stal podruhé úspěšným střelcem Novák - 3:0. Dílo zkázy pro hosty pak dokončil dvěma góly v 78. resp 83. minutě Bartozel, který tak upravil na konečných 5:0. Brumov se výhrou dostal před svého nedělního soupeře z Pelhřimova. 



Sestavy


FC Brumov
R. Smolík [-] - M. Kolář [-] , M. Chovanec [-] (81. J. Búbela [-] ) , O. Sucháček [-] , O. Janáč [-] - O. Bartozel [-] , M. Novák [-] , D. Řehák [-] (87. D. Polách [-] ) , D. Juřica [-] , P. Naňák [-] (86. O. Novák [-] ) - M. Kovář [-]

FK Maraton Pelhřimov
P. Čermák [-] - V. Vacek [-] , O. Sládok [-] , D. Čížek [-] , J. Homolka [-] - J. Chadim [-] (64. J. Pikl [-] ) , J. Hanousek [-] , J. Kmoch [-] (64. V. Poul [-] ) , D. Poul [-] (46. T. Mazanec [-] ) - T. Pícha [-] , F. Bartoň [-]

ŽK: 14. D. Juřica - 27. V. Vacek , 75. D. Čížek .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Silný Zdeněk - KOLÁČEK Jan, GLOSER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.