0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2016 10:15

16.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břeclav rozhodla ve druhé půli


Branky


0

Dvěma góly v úvodní čtvrthodince druhé půle rozhodla Břeclav o třech bodech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velká Bíteš letos v sezóně doma poprvé prohrála, když byla nad její síly Břeclav. Ta do zápasu vstoupila lépe. Hned v úvodu musel domácí brankář Pokorný nadvakrát pacifikovat hlavičku Smejkala. Poté si vyměnili míč Simandl s De Carvalhem a Carvalho jen o milimetry minul domácí klec. Stejný hráč měl další šanci pět minut před přestávkou, ale jeho střela po zemi mezi tři tyče opět nemířila. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu. 

 

Břeclav šla do vedení hned zkraje druhé půle, když domácí stoper Kerbr podklouzl na těžkém terénu. Toho využil hostující Musil, který přesně namazal Simandlovi, jenž tváři v tvář Pokornému nezaváhal - 0:1. Velká Bíteš hosty skoro vůbec neohrozila. Jediným ohrožením břeclavské branky byl přímý kop Valsy, který hledal ve vápně osamoceného Kopačku, který však na jeho centr nedosáhl. Znovu se tak dostali ke slovu hosté, když dlouhý nákop odvrátil domácí Kerbr pouze k Simandlovi, který našel Musila, který nasadil kličku domácímu obránci a střelou nedal Pokornému šanci - 0:2. V poslední půlhodině se už nic nestalo a Břeclav si domů odváží zasloužené tři body.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
T. Pokorný [-] - L. Kopáček [-] (62. J. Horký [-] ) , L. Kerber [-] , J. Pokorný [-] (55. J. Ondrák [-] ) , L. Střecha [-] - J. Chlup [-] , M. Ivančík [-] (82. O. Mucha [-] ) , T. Nekuda [-] , R. Valsa [-] , T. Mrňa [-] - J. Pohl [-]

MSK Břeclav
D. Kunický [-] - J. Fiala [-] , L. Ianosteac [-] , A. Smejkal [-] , J. Hloch [-] - R. Svoboda [-] , T. Horčička [-] , P. Simandl [-] , S. Lapin [-] (79. D. Presl [-] ) - C. De [-] (88. I. Tetur [-] ) , P. Musil [-]

ŽK: 49. M. Ivančík , 84. T. Nekuda - 69. S. Lapin , 80. C. De .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: ZAORAL Vít - POLANSKÝ Jan, ZAVŘEL Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.