2:1
(2:0)
58. L. Zbytovský (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

16.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brod se loučí s podzimem vítězně


Branky


2. L. Blaha , 24. L. Blaha - 58. L. Zbytovský (p.)
0

Brod získal rozhodující náskok už do přestávky. Bystřice už po pauze skóre korigovala. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druhý Uherský Brod přivítal na svém hřišti Bystřici po Pernštejnem. Domácí poslední vystoupení před domácími fandy začali ve velkém stylu. Diváci se pomalu nestačili ani usadit a už zvedali ruce nad hlavu, když Michalec naservíroval balon jak na zlatém podnosu exligistovi Blahovi a ten hlavou prokázil, že je stále obávaným kanonýrem - 1:0. O dvacet minut později se Blaha zapsal podruhé na listinu střelců, když centr Doliny vyrazil brankář Bystřice Němeček před sebe a Blaha ho zametl do prázdné brány - 2:0. Do konce prvního dějství se už se skórem nezahýbalo. 

 

Cestu za vítězstvím Brodu zkomplikovala Bystřice v 58. minutě, když domácí fotbalista zahrál v pokutovém území rukou a rozhodčí nařídil pokutový kop pro hosty. Míč si na značku pokutového kopu postavil Zbytkovský a s přehledem snížil na rozdíl jediného gólu - 2:1.  Domácí se sice až do konce zápasu strachovali o svůj těsný náskok, ale ten se jim podařilo uhájit a připsat si další tři body, které znamenají to, že přezimují na druhém místě s šesti bodovým mankem na suverénního lídra tabulky z Hodonína. 



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Martin Onda, trenér: Bylo tam ještě hodně šancí, i soupeř měl nějaké. Disponuje asi nejlepší zálohou v celé soutěži, naštěstí ale mají neproduktivní útok a slabší obranu. Dnes to v tom mrazivém větrném počasí bylo pořádně těžké utkání a jsme rádi, že se nám ho podařilo zvládnout.




Sestavy


ČSK Uherský Brod
M. Červinka [-] - M. Vrága [-] , M. Kúdela [-] , M. David [-] - B. Šálek [-] , R. David [-] , D. Sedláček [-] (89. R. Holík [-] ) , M. Pacl [-] , V. Dolina [-] (78. L. Nevařil [-] ) - L. Blaha [-] , J. Michalec [-] -

SK Bystřice nad Pernštejnem
K. Němeček [-] - M. Mezník [-] , M. Šponar [-] , T. Padrtka [-] , R. Sklenář [-] , M. Malý [-] , F. Adamec [-] , L. Zbytovský [-] , D. Čech [-] (70. P. Blaha [-] ) , V. Mitáš [-] , M. Svoboda [-]

ŽK: 44. M. Šponar , 77. M. Malý .
Počet diváků: 113. Rozhodčí: Možíš Dušan - MAYER Petr, GALÁŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.