2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2016 16:30

15.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodonín nadále stoprocentní


Branky


0

Úchvatnou bilanci drží Hodonínští i po sedmém kole, kdy si poradili se Slovanem Bzenec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby mezi Hodonínem a Bzencem navštívilo 520 diváků a před bouřlivou kulisou se hrál zajímavý zápas. Bzenec vystrašil domácí Hodonín už ve 4. minutě, kdy kapitán Kasala hlavičkoval těsně nad domácí svatyni. Hodonín odpověděl nepřesným přímým kopem Polacha. Postupem času získával favorizovaný Hodonín převahu. Míč měl více na svých kopačkách, ale se svými šancemi zacházel hodně macešsky. Prim v tom hrál především Voříšek, kterému v rozhodné chvíli balon odskočil. Velice blízko brance byl hodonínský Masaryk, který dokázal obejít i bzeneckého strážce svatyně Mrkvicu, ale místo do brány zamířil do břevna.

 

Pak opět spálil své šance Voříšek. Nejdříve napálil Mrkvicu, a o chvíli později namířil v nadějné pozici jen do boční sítě. Sedm minut před půli zaváhal v šanci zkušený Polách, který místo střely zkoušel najít Masaryka a šance vyzněla naprázdno. Z další střelou Šturmy si Mrkvica poradil a reagoval i na dorážku Kyselky z rohu. Bzenec se omezil za první půli jen na několik výpadů, ale ty pro Hodonín nebyly příliš nebezpečné.

 

Úvod druhé půle patřil jasně Hodonínu, který Bzenec zatlačil, a do jeho pokutového vápna směřoval jeden centr za druhým. V 47. minutě ještě Bzenec odolal. O šest minut později centr Polácha přistál na hlavě Kyselky, a i když si Mrkvica na míč sáhnul, tak jeho směřování do brány nezabránil – 1:0. Bzenec se po inkasované brance probudil a začal taky podnikat útočné výpady.

 

Dvě bzenecké šance zahodil Kasala, kterého nejdříve vychytal brankář Petráš, a o pár okamžiků později stejný hráč mířil vedle. Přišel proto zákonitý trest na druhé straně, když deset minut před koncem zápasu centroval do vápna Šturma. Jeho centr přistál na hlavě Holešinského, který neměl se Bzencem slitování – 2:0. Hodonín se výhrou vyšvihl do čela tabulky, zatímco Bzenec klesl na osmou příčku.

 

Autor: Tomáš Holata



Sestavy


FK Hodonín
M. Petráš [-] - J. Červinek [-] , P. Kyselka [-] , P. Fojtík [-] , R. Konečný [-] - T. Polách [-] (90. T. Mareš [-] ) , R. Holešinský [-] , Z. Šturma [-] , O. Paděra [-] - P. Masaryk [-] (88. P. Dovhanyuk [-] ) , T. Voříšek [-] (46. J. Bartoš [-] )

TJ Slovan Bzenec
D. Mrkvica [-] - M. Petrucha [-] , J. Chromeček [-] , T. Košut [-] - O. Pyclík [-] (76. L. Mlýnek [-] ) , P. Horňák [-] , L. Škodík [-] (71. O. Lysoněk [-] ) , D. Šmahaj [-] - T. Reška [-] , P. Kasala [-] (86. J. Hudec [-] ) , A. Peš [-]

ŽK: 15. P. Fojtík , 70. J. Bartoš - 8. T. Reška , 34. M. Petrucha , 60. P. Horňák , 67. L. Škodík .
Počet diváků: 520. Rozhodčí: Hájek Robert - SEDLÁČEK Tomáš, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.