Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2016 16:30

15.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holešov poprvé zvítězil


Branky


0

První dějství patřilo domácímu Holešovu, který vedl o jednu branku. Nástup do druhé půle měl lepší Pelhřimov, který děma góly otočil skóre zápasu.  Konec však opět opanoval Holešov a díky třem brankám si připsal první výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas mezi domácím Holešovem a hostujícím Pelhřimovem patřil spíše do kategorie podprůměrných. Kombinace obou týmu naprosto vázla a oba soubory spoléhaly pouze na nakopávané balóny. Lépe začal celek z Vysočiny, který se dostal do vedení ve 22. minutě, když se dostal k odraženému míči Ryšavý, který se uvolnil s míčem a poslal ho do sítě - 0:1. Ještě do poločasu ale domácí družina obrátila skóre. Hned za dvě minuty srovnal skóre Křenek - 1:1. Tentýž hráč těsně před odchodem do kabin dokonal obrat - 2:1.

 

Úvod druhého dějství ale patřil Pelhřimovu, který opět strhl vedení na svou stranu. V 54. minutě zahrával standardní situaci Sládok a domácí hráč Roubalík si nešťastně srazil míč do vlastní branky - 2:2. Za osm minut později zahrával Sládok opět přímý kop a míč z jeho kopačky směřoval nezadržitelně za záda domácího brankáře - 2:3. Holešov však velice lacině v 64. minutě opět vyrovnal, když se do listiny střelců zapsal Matulík - 3:3. Poslední desetiminutovka byla pro Pelhřimov naprosto tragická. Nejdříve v 81. minutě vsítil čtvrtou branku svého týmu Olša. Tři minuty před koncem dal konečnou podobu výsledku Marek - 5:3. Holešov si tak připsal první výhru v sezóně.



Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - M. Bačík [-] , V. Matulík [-] , M. Palík [-] (86. T. Münster [-] ) , P. Polomík [-] (74. J. Beránek [-] ) , J. Chudárek [-] , J. Křenek [-] , P. Hlobil [-] (67. M. Olša [-] ) , M. Charuza [-] , M. Roubalík [-] , L. Marek [-]

FK Maraton Pelhřimov
M. Matiášek [-] - V. Vacek [-] , J. Homolka [-] , O. Sládok [-] - D. Poul [-] , F. Bartoň [-] , A. Ryšavý [-] (61. V. Poul [-] ) , J. Pikl [-] - T. Obranec [-] , J. Kmoch [-] (74. T. Mazač [-] ) - J. Hanousek [-]

ŽK: 59. M. Roubalík - 80. J. Homolka , 86. P. Čermák .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Nejedlý Tomáš - LÍKAŘ Petr, DROZDY Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.