1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

14.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodonín po dvou remízách opět vítězně


Branky


24. M. Šponar - 14. P. Masaryk , 36. R. Sklenář (vl.) , 69. Z. Šturma
0

Hodonín se po dvojím klopytnutí vrátil na vítěznou vlnu, když bodově vykradl Bystřici. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvou remízách si lídr z Hodonína odvezl tři body s Bystřice. Hlavní kandidát na postup do MSFL udeřil hned po čtrnácti minutách hry, když unikl Fojtík a jeho prudký centr usměrnil do brány kanonýr Masaryk - 0:1. Bystřici se podařilo vyrovnat účet zápasu ve 24. minutě, když po standardce uklidil míč do hostující sítě Šponar - 1:1. Favorizovaní hosté znervozněli a na jejich kopačky se začala vkrádat nervozita. Hodonínu pomohla až druhý zásah. Po prudkém centru Holešinského a nepovedené hlavičce Bartoše se balon od nešťastného útočníka Radka Sklenáře odrazil do sítě domácí svatyně - 1:2.

 

Druhé dějství už bylo ze strany favorizovaných hostí o hodně lepší. Hodonín šel za vítězstvím jako buldok a pojišťující branky docílil dvacet minut před koncem střetnutí. To se prosadil kapitán Šturma, který zužitkoval centr ze strany - 1:3. Bystřice se v závěru zápasu snažila ještě něco s výsledkem udělat, riskovala, ale na zvrat jí už nezbývaly síly. Naopak hosté mohli své vedení ještě navýšit, ale nadějné brejky nedotáhli dokonce. Hodonín se díky výhře stal podzimním mistrem.



Ohlasy k zápasu



FK Hodonín
František Komňacký (trenér, hodoninsky.denik.cz): Vyhráli jsme zaslouženě. Měli jsme balon víc pod kontrolou, lépe jsme kombinovali a poměrně brzy šli do vedení O ty dva góly jsme byli lepší.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem
K. Němeček [-] - M. Mezník [-] (86. R. Prüger [-] ) , M. Šponar [-] , T. Padrtka [-] , R. Sklenář [-] , M. Malý [-] , P. Blaha [-] (84. R. Horák [-] ) , F. Adamec [-] , Z. Sklenář [-] (37. M. Svoboda [-] ) , L. Zbytovský [-] , V. Mitáš [-]

FK Hodonín
M. Petráš [-] - P. Kyselka [-] , P. Fojtík [-] , J. Červinek [-] , R. Konečný [-] , J. Hesek [-] (80. T. Mareš [-] ) - J. Bartoš [-] , R. Holešinský [-] (86. T. Varmuža [-] ) , O. Paděra [-] , Z. Šturma [-] - P. Masaryk [-] (88. P. Dovhanyuk [-] )

ŽK: 12. M. Šponar , 55. M. Malý - 75. R. Konečný .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Tomanec Josef - KOSTELNÍK Tomáš, KOLÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.