4:1
(1:0)
51. J. Pohl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

14.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bzenec jede na vítězné vlně


Branky


30. T. Zůbek , 70. P. Kasala , 75. T. Košut , 80. T. Zůbek - 51. J. Pohl
0

Bzenec pokračuje v sérii vítězných zápasů. Tentokrát si doma poradil s Velkou Bíteši.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě mužstva byla oslabena o několik hráčů základní sestavy, a tyto problémy se méně projevily na mužstvu Bzence. V prvním dějství se hrál svižný fotbal na obě strany s mnoha zajímavými momenty. Bzenečtí hned v úvodu zápasu napálili Mokrým břevno. Na druhé straně pomohla konstrukce branky po ráně Pohla i Bzenci. Bzenec měl převahu, ale Bíteš dokázala velmi dlouho odolávat, když hlavně s finální fázi měl Bzenec problémy. Po půlhodině hry se domácí mančaft ujal vedení, když přesná přihrávka Kasaly našla Tomáše Zůbka, který byl neomylný - 1:0. Do konce poločasu už branky nepadla. 

 

Po přestávce se podařilo Velké Bíteši srovnat skóre zápasu. V 51. minutě zahrávali hosté rohový kop, brankář Mrkvica vyrazil balon pouze na hlavu Pohla a ten zametl míč za jeho záda - 1:1. Bzenecká mašina však zabrala na plné obrátky a začala hosty válcovat. V 62. minutě pálil domácí Mlýnek těsně vedle. Bíteš měla pouze jednu šanci, ale Ivančík nedokázal zamířit mezi tři tyče. Poslední dvacetiminutovka už byla jasně v réžii Bzence. V 70. minutě po centru Mlýnka přetlačil Kasala hostujícího zadáka a míč dopravil do sítě - 2:1. O pět minut později po standardce Šmahaje našla hlava Lysoňka Košuta, který neměl problém dopravit míč do brány - 3:1. Výsledek pečetil deset minut před koncem po milimetrové přihrávce Petrucha svým druhým gólem Zůbek - 4:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Bzenec
Libor Škodík (trenér, hodoninsky.denik.cz): Vítězství je zasloužené, výsledek odpovídá dění na hřišti. Soupeře jsme přehráli, utkání jsme měli jasně ve své moci. Už po prvním poločase jsme měli vést minimálně o dvě branky. Zato Velká Bíteš nás moc neohrozila.

FC PBS Velká Bíteš
Jaroslav Kubec (trenér, hodoninsky.denik.cz): Gratuluji soupeři k vítězství. Bzenec šel za třemi body víc. Já mohu být spokojený akorát z dlouhé cesty, že jsme nezůstali trčet někde na dálnici.Na konci podzimu toho máme hodně. Divize je náročnější soutěž než krajský přebor, dva zápasy navíc i delší cestování je na našich výkonech bohužel znát. Nějak nám to nesedí.



Sestavy


TJ Slovan Bzenec
D. Mrkvica [-] - J. Mokrý [-] , J. Chromeček [-] , O. Lysoněk [-] , M. Petrucha [-] , T. Košut [-] , L. Mlýnek [-] - T. Zůbek [-] , D. Šmahaj [-] - P. Kasala [-] (83. J. Bábíček [-] ) , T. Reška [-] (80. J. Hudec [-] ) -

FC PBS Velká Bíteš
T. Pokorný [-] - L. Střecha [-] , M. Ivančík [-] (80. O. Mucha [-] ) , J. Pokorný [-] , L. Kerber [-] - T. Nekuda [-] , R. Valsa [-] , T. Mrňa [-] , J. Chlup [-] , J. Horký [-] - J. Pohl [-] (71. T. Dvořák [-] )

ŽK: 43. T. Reška , 56. T. Košut , 59. J. Mokrý , 85. M. Petrucha , 87. L. Mlýnek - 53. L. Kerber , 59. T. Mrňa , 78. J. Chlup , 85. T. Dvořák .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Šula Petr - ČERNÝ Josef, ČERNÝ Dalibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.