Z. Šturma 17.
Z. Šturma 80. (p.)
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola skončil dělbou bodů


Branky


17. Z. Šturma , 80. Z. Šturma (p.) - 24. P. Drbal , 59. M. Kugler
0

Vedoucí Hodonín podruhé za sebou nezískal plný počet bodů. Remízu zachránil deset minut před koncem z pokutového kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit z Hodonína nastoupil do zápasu bez zraněného exligisty Polácha, a jeho absence byla na hře lídra patrná. Bez něho měl Hodonín potíže s rozehrávkou, a když Rosice zahustily střed hřiště a soustředily se na rychlou rozehrávku, měl Hodonín problémy. Diváci se ale fotbalem bavili. Už v první desetiminutovce po rohu domácího Fojtíka dorážel míč mimo branku Červinka. Na druhé straně kanonýr Malata vypálil a domácí brankář Petráš jeho střelu s velkou námahou vyrazil. Hodonín měl mírnou převahu, ale ani akce Masaryka, a ani hlavička Konečného brankou neskončili. V 17. minutě šel Hodonín do vedení, když kapitán Šturma uklidil skluzem balón do brány - 1:0. Rosice ale přispěchaly s rychlou odpovědí, když standardku Malaty zasunul za záda domácího brankáře Drbal - 1:1. Zbytek první půle se Hodonín spíš trápil.

 

I po přestávce Rosice Hodonín deptaly. Hodonín hlavně zlobil Malata, který v 58. minutě vybídl po dlouhém úniku ke skórování Kuglera - 1:2. Domácí za nepříznivého stavu otevřeli hru a Rosice hrozily z rychlých brejků. Petráše vystrašil Kršák. Domácí brankář vychytal i Kratochvíla. Převaha Hodonína se v tu chvíli měnila spíše v křeč. V 79. minutě vysvobodil Hodonín z trápení faul v pokutovém území na Masaryka. Míč si na puntík pokutového kopu postavil kapitán Šturma, který poslal brankáře Zádrapu na opačnou stranu - 2:2. Hodonín v nervózním závěru mohlo ještě vybojovat tři body, ale ani Masaryk a ani Voříšek nezamířili přesně mezi tři tyče. 



Ohlasy k zápasu


FK Hodonín
František Komňacký (trenér, hodoninsky.denik.cz): Narazili jsme na velmi houževnatého soupeře. Jeho tvrdost nám dělala problémy už loni, teď to bylo stejné. Rosice vědí, jak na nás hrát.

FC Slovan Rosice
Michal Kugler (trenér, hodoninsky.denik.cz): Domácím v poli scházel Tomáš Polách, který dá hře Hodonína ještě větší kvalitu a klid do rozehrávky. Navíc na něj bývá hodně faulů. Stačilo nám zavírat dva až tři hráče, a tím pádem měl Hodonín problém s rozehrávkou. Zahustili jsme střed hřiště a zaměřili se na rychlou přechodovou fázi.



Sestavy


FK Hodonín
M. Petráš [-] - P. Kyselka [-] , P. Fojtík [-] , J. Červinek [-] , R. Konečný [-] , J. Hesek [-] (74. T. Voříšek [-] ) - Z. Šturma [-] , J. Bartoš [-] , O. Paděra [-] , R. Holešinský [-] - P. Masaryk [-]

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Šíp [-] , F. Novotný [-] (74. V. Kratochvíl [-] ) , P. Drbal [-] , P. Malata [-] , J. Černý [-] , J. Havlásek [-] , M. Kugler [-] , J. Vaněk [-] , M. Kršák [-] , J. Vítámvás [-]

ŽK: 26. P. Kyselka , 86. M. Petráš , 91. O. Paděra - 11. M. Kugler , 56. P. Drbal , 70. P. Šíp , 75. M. Kršák , 79. J. Zádrapa , 90. V. Kratochvíl , 92. P. Malata . ČK: 85. P. Šíp .
Počet diváků: 450. Rozhodčí: Vejtasa Simon - VOSTREJŽ Ivan, LÍKAŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.