5:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 14:30

12.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břeclav rozstřílela Žďár


Branky


33. P. Musil , 37. C. De , 48. P. Musil , 56. P. Simandl , 65. S. Lapin - 25. J. Nedvěd
0

Hosté se sice ujali vedení, ale v dalším průběhu Břeclav nastřílela pět branek a vysoko vyhrála. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Břeclav hned od začátku zápasu na soupeře vletěla. Už v 1. minutě našel Lucas Lapina, ale ten místo střely volil přihrávku na Musila, kterou vystíhl hostující brankář Jícha. V úvodní dvacetiminutovce pak ještě Jícha śvé mužstvo několikrát podržel, a do vedení tak šla hostující družina. Ve 25. minutě se po standardní situaci dostal míč k volnému Nedvědovi, a ten ranou přímo z voleje nedal domácímu brankáři žádnou šanci - 0:1. Břeclav byla jak opařená a hosté mohli několikrát zvýšit vedení. Domácí vysvobodila branka ze 33. minuty, kdy poslal za obranu míč Simandl Lapinovi, jenž přihrál Musilovi, který skluzem poslal míč do brány - 1:1. Břeclav do té chvíle začala na trávníku kralovat a v 36. minutě našel Lapin přesným centrem Lucase a ten se nemýlil - 2:1. 

 

Po změně strran už to byla hra pouze na jednu branku, a to branku hostů. Dvě minuty po úvodu poločasu zahrávali domácí rohový kop, který usměrnil do sítě hlavou Musil - 3:1. Hosté od tohoto gólu působili odevzdaným dojmem. V 55. minutě zahrával kapitán Simandl přímý kop a míč z jeho kopačky propálil úplně vše co mu stálo v cestě - 4:1. Definitivně Břeclav hosty dorazila v 65. minutě, kdy se po přihrávce Tetura prosadil Lapin - 5:1. Posledních dvacet minut se zápas už jen dohrával a Břeclav dokráčela v pohodě k výhře.



Ohlasy k zápasu


MSK Břeclav
Bohumil Smrček (trenér, breclavsky.denik.cz): Je to naše nejvyšší výhra v soutěží, takže jsem velmi spokojený. Hlavně jsme rádi, že se nám podařilo potvrdit hodně cenné vítězství z Uherského Brodu.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Vladimír Hekerle, trenér, zdarsky.denik.cz: Dnes nám Břeclav ukázala, jak se hrají, ale hlavně proměňují brejkové situace. Mohu jí jen poblahopřát, vyhrála naprosto zaslouženě. My jsme tento zápas absolutně nezvládli.



Sestavy


MSK Břeclav
D. Kunický [-] - J. Fiala [-] , L. Ianosteac [-] , A. Smejkal [-] , J. Hloch [-] - S. Lapin [-] (71. R. Ulehla [-] ) , R. Svoboda [-] , P. Simandl [-] , D. Presl [-] (80. R. Diviš [-] ) - C. De [-] (57. I. Tetur [-] ) , P. Musil [-] -

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
F. Jícha [-] - M. Veselý [-] (68. P. Ločárek [-] ) , P. Machatka [-] , M. Vomela [-] , Š. Wasserbauer [-] - R. Sodomka [-] (76. T. Janů [-] ) , J. Mašek [-] , L. Trojánek [-] (46. D. Russ [-] ) , J. Nedvěd [-] , J. Bureš [-] - M. Vopršal [-] -

ŽK: 25. L. Ianosteac , 89. R. Svoboda - 38. J. Mašek , 65. M. Veselý .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Hlubinka Jakub - LÍKAŘ Petr, BUČEK Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.