Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 14:30

11.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná si odvezla slušnou nálož


Branky


0

Polná snížila až v samém závěru, kdy korigovala pětibrankový rozdíl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Minulý zápas obdržela Polná slušný debakl od Hodonína, a reputaci si nenapravila ani ve Staré Říši. V první polovině zápasů to ale na debakl hostujícího souboru nevypadalo. Polná držela více míč a byla kombinačně zdatnější. Už ve 3. minutě pálil hostující Urbánek, ale Jícha byl na místě. Polná pak nadále měla optickou převahu, ale její snaha končila před šetnáctkou domácích. Branky začaly padat až na konci poločasu. Po rohovém kopu uklidil míč hlavou na zadní tyčku Kadlec - 1:0. Navíc domácí přidali ještě v nastavení druhou branku, když míč uklízel do branky Príborský - 2:0.

 

Gól do šatny domácí nakopl a po celé druhé dějství na hřišti dominovala Stará Říše a skóre utěšeně narůstalo. Gólově se prosadila Stará Říše až v závěru zápasu. V 78. minutě se dostal odražený balon k Plichtovi, který ho z otočky nekompromisně poslal do sítě - 3:0. V 84. minutě našel Sobotka Severu, který udělal kličku i hostujícímu brankáři a zavěsil - 4:0. V 88. minutě obešel Pokorný hostující hráče, balon jak na stříbrném podnosu naservíroval Ryglovi, který ho uklidil do sítě - 5:0. V závěru se otřeseným hostům podařilo vsítit Vákem čestný úspěch - 5:1.



Ohlasy k zápasu


FSC Stará Říše
Luděk Kovačík (trenér, zdarsky.denik.cz: Tyhle dva góly zápas rozhodly, takové momenty srazí i silnější mužstva.




Sestavy


FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - M. Kadlec [-] , M. Brnický [-] , V. Dvořák [-] , P. Příborský [-] - M. Pokorný [-] , L. Hekerle [-] (65. I. Rygl [-] ) , P. Severa [-] , M. Merhaut [-] - D. Chlumský [-] (73. A. Plichta [-] ) , M. Vacek [-] (83. J. Sobotka [-] ) -

Slavoj Polná
A. Sybera [-] - J. Zábrodský [-] , M. Šimek [-] - P. Benda [-] , J. Urbánek [-] , J. Kubec [-] (64. I. Ujčík [-] ) - T. Válek [-] - Š. Bambula [-] , J. Klíma [-] , J. Holub [-] (73. D. Procházka [-] ) , D. Kavka [-]

ŽK: 17. D. Chlumský , 61. P. Příborský , 81. M. Kadlec , 83. M. Brnický - 56. J. Klíma .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: ČERNÝ Josef - KADLEC Václav, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.