0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 14:30

11.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostující Ivančík rozhodl dvěma zasáhy


Branky


0

Velká Bíteš rozhodla o své výhře už v prvním poločase dvěma přesnými zásahy Ivančíka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Velké Bíteše zajížděli na hřiště nováčka Do Holešova a podařilo se jim vybojovat své první letošní venkovní vítězství. Zápas začal velice opatrně, protože žádné z mužstev nechtělo udělat chybu, po které by inkasovalo branku. Po čtvrthodině hry začala pomalu přebírat iniciativu v utání Velká Bíteš. Svou převahu vyjádřila v 19. minutě, když Valsa přesně nahrál Ivančíkovi, který se poprvé zapsal do listiny střelců - 0:1. Za patnáct minut sebral Chlup míč domácím zadákům, vřítil se do holešovského vápna a zpětnou nahrávkou našel Ivančíka, který podruhé zarmoutil domácí fotbalisty - 0:2. 

 

Po přestávce už Velka Bíteš zalezla a bránila své získané vedení. Územní převahu získal Holešov a hostující svatyní ohrožoval hlavně ze standardních sitiuacích. Hostující brankář Pokorný ale předváděl fantastické zákroky, když nejméně dvě vyložené šance domácích bravurně zlikvidoval. Díky jeho výkonu a dvěma gólům Ivančíka si Velká Bíteš odváží z Holešova tři body. Holešov tak nadále zůstává třetí od konce a Velká Bíteš po výhře okupuje šesté místo.



Ohlasy k zápasu



FC PBS Velká Bíteš
Jaroslav Kubec (trenér, zdarsky.denik.cz): Konečně jsme venku dokázali bodovat, byť výkon nebyl úplně ideální. Jsou to nesmírně cenné tři body, které potřebujeme za týden potvrdit doma s Brumovem.



Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - M. Bačík [-] , M. Olša [-] (78. J. Beránek [-] ) , V. Matulík [-] , J. Chudárek [-] , P. Polomík [-] (70. A. Lomaka [-] ) , L. Marek [-] , J. Křenek [-] , P. Hlobil [-] , M. Charuza [-] , M. Palík [-] (87. V. Gross [-] )

FC PBS Velká Bíteš
T. Pokorný [-] - L. Střecha [-] , J. Horký [-] , L. Kerber [-] , L. Kopáček [-] - T. Mrňa [-] (64. J. Pohl [-] ) , J. Chlup [-] , M. Ivančík [-] (83. T. Pelán [-] ) , J. Pokorný [-] , R. Valsa [-] - D. Rozum [-] (69. J. Ondrák [-] )

ŽK: 40. M. Palík - 51. T. Mrňa , 70. L. Střecha , 77. L. Kopáček , 81. M. Ivančík , 90. T. Pokorný .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: GALÁŘ Jakub - KOLÁŘ Jaroslav, BUČEK Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.