1:2
(0:1)
6. S. Lapin
75. C. De
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 14:30

11.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brod po devíti zápasech padl doma s Břeclaví


Branky


53. L. Jaroněk - 6. S. Lapin , 75. C. De
0

Uherský Brod doma překvapivě těsně padl s Břeclaví, když po celý zápas byl gólově pozadu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Uherský Brod přivítal na domácím hřišti Břeclav a zápas se mu nepovedl, protože po devítí kolech nebodoval naplno. Brodu se vůbec nepovedl vstup do zápasu. V první šanci se sice objevila domácí družina, ale zahodila ji. Z následného brejku pak udeřila Břeclav. V 6. minutě takhle Břeclav potrestal Lapin, kterého patičkou uvolnil Lucas - 0:1. Navýšit vedení mohl Musil, ale hlavičkoval pouze do břevna. Hru pak ovládl Uherský Brod, ale svou největší šanci rovněž nasměroval do brankové konstrukce. Po poločase tak Břeclav těsně vedla. 

 

V úvodu druhého poločasu Uherský Brod svůj nápor vystupňoval. Zaslouženého vyrovnání se domácí družina dočkala v 53. minutě, když poslal Šálek do otevřené obrany Jaroňka a ten s přehledem překonal brankáře Kunického - 1:1. Zápas se pak změnil v obrovskou bitvu s lepším konec pro hostující Břeclav. Čtvrthodinu před koncem dostal přihrávku do vápna Lucas, který si položil bránícího hráče a do protipohybu domácího brankáře rozvlnil síť - 1:2. V nervózním závěru se už domácí favorit prosadit nedokázal a hosté si tak odvážejí překvapivé tři body.



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Martin Onda (trenér): Dnes jsme hráli proti více lidem a bohužel jsme to nezvládli. Musíme se nachystat na další zápas a tady k té hrůze se už nevracet.




Sestavy


ČSK Uherský Brod
M. Červinka [-] - M. David [-] , R. Holík [-] (79. L. Blaha [-] ) , M. Kúdela [-] , M. Vrága [-] - V. Dolina [-] , B. Šálek [-] , M. Pacl [-] (77. M. Pochylý [-] ) , R. David [-] - J. Michalec [-] (64. M. Mančík [-] ) , L. Jaroněk [-]

MSK Břeclav
D. Kunický [-] - J. Fiala [-] , L. Ianosteac [-] , A. Smejkal [-] , J. Hloch [-] - S. Lapin [-] (91. V. Kacr [-] ) , D. Presl [-] (67. M. Wallisch [-] ) , R. Svoboda [-] , P. Simandl [-] - P. Musil [-] , C. De [-] -

ŽK: 16. B. Šálek , 34. L. Jaroněk , 40. M. Kúdela , 82. M. Pochylý - 45. R. Svoboda , 48. S. Lapin , 74. J. Fiala , 89. D. Kunický .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Hanák Petr - SOUKAL Bedřich, MIKULA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.