L. Zbytovský 90. (p.)
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 10:30

11.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice srovnala z penalty až v poslední minutě


Branky


90. L. Zbytovský (p.) - 29. P. Kříž
0

Slavičín své těsné vedení neudržel, když inkasoval vyrovnávací branku z penalty v poslední minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrstka fanoušků shlédla v sobotním dopoledni zápas mezi domácím celkem z Bystřice a hosty z dalekého Slavičína. Zápas nabídl na divizi nadprůměrnou úroveň. V prvním dějství byla o něco lepším týmem hostující družina ze Slavičína. Během prvního dějství si vypracovala o něco více šancí než domácí tým. Přesto ani Bystřice v šancích za svým soupeřem moc nezaostávala. Skórem se zahýbalo až v závěru první půlhodiny, kdy se po standardní situaci vyšrouboval nejvýše do vzduchu Kříž a hlavou zametl míč do brány - 0:1. Do poločasu se už skóre neměnilo a Slavičín šel do kabin s těsným náskokem. 

 

Po příchodu z přestávkové pauzy se Bystřice hnala za vyrovnáním a hosté ze Slavičína se soustředili ne defenzivu a hlídání hubeného náskoku. Bystřice velmi dlouho narážela na pozorný obranný val hostujícího celku a nedokázala se prosadit. Naopak deset minut před koncem mohl Savičín zasadit domácím rozhodující úder, ale gól nebyl hostům uznám pro ofsajd. V poslední desetiminutovce vrhla Bystřice vše do útoku a v poslední minutě byla odměněna pokutovým kopem, který byl zapískán po ruce hostujícho hráče. Penaltu s naprostým přehledem proměnil Zbytkovský - 1:1. 



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem
Martin Máša (trenér, zdarsky.denik.cz): Z dnešního zápasu musíme bod brát. Slavičín se ukázal jako jeden z nejlepších týmů, se kterým jsme se letos utkali.

FC TVD Slavičín
Milan Otépka (trenér, pro klubový web): Zajížděli jsme k předposlednímu zápasu venku do Bystřice. Do zápasu jsme vstoupili aktivně, vytvářeli jsme si šance. Ujmula se výborně zahraná standardní situace Školníka, který přesně posadil míč na hlavu Kříže. Bohužel v 45. minutě si naši dva hráči překáželi a nedokázali tak vstřelit gól do prázdné branky. V úvodu druhého poločasu měli domácí dva závary, ale to bylo z jejich strany vše. My jsme stále dobývali branku domácích, ale druhý gól jsme nepřidali a navíc inkasovali z penalty, která byla po uplynutí nastaveného času. Mrzí mě, že jsme nedokázali přidat druhý gól a v závěru jsme tak zbytečně ztratili pro nás jednoznačně vyhrané utkání



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem
F. Svoboda [-] - M. Mezník [-] (75. R. Horák [-] ) , M. Šponar [-] , T. Padrtka [-] , R. Sklenář [-] , M. Malý [-] , P. Blaha [-] , F. Adamec [-] , Z. Sklenář [-] , L. Zbytovský [-] , D. Čech [-] (80. M. Svoboda [-] )

FC TVD Slavičín
P. Jelínek [-] - D. Horáček [-] (83. M. Švach [-] ) , O. Školník [-] , T. Švach [-] , J. Lukaštík [-] , V. Kalus [-] , L. Mezírka [-] , P. Kříž [-] , P. Švach [-] (87. D. Zvoníček [-] ) , P. Elšík [-] , L. Matůš [-] (75. M. Goňa [-] )

ŽK: 42. M. Šponar , 77. Z. Sklenář , 85. F. Svoboda - 27. D. Horáček , 55. P. Kříž , 85. P. Švach , 90. P. Jelínek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Machač Lukáš - ROSICKÝ Jakub, ČERNÝ Dalibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.