J. Urbánek 55. (p.)
D. Kavka 70.
D. Kavka 79.
3:9
(0:5)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

10.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná málem doma vyfasovala desítku


Branky


55. J. Urbánek (p.) , 70. D. Kavka , 79. D. Kavka - 10. T. Polách , 27. P. Masaryk (p.) , 36. P. Masaryk , 39. M. Šimek (vl.) , 43. P. Masaryk , 46. P. Masaryk , 60. P. Masaryk , 69. J. Hesek , 83. P. Dovhanyuk
0

Hokejové skóre se zrodilo v Polné, kam přijel lídr tabulky z Hodonína. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Suverénní lídr tabulky z Hodonína přijel na hřiště do Polné. Hrál se bezstarostný fotbal, kdy oba týmy se chtěli věnovat především útočení. Skóre pak během zápasu narostlo do hokejových rozměrů. Hosté šli do vedení už v 10. minutě, když po autu Fojtíka našel Šturma Polácha, který míč zasunul do brány - 0:1. Polná odpověděla nebezpečnou hlavičkou, ale ta si svůj cíl nenašla. Po dvaceti minutách mohl Slavoj vyrovnat, ale Válek svou loženku zahodil. Ve 27. minute po faulu na Šimka byla nařízena penalta a hostující Masaryk zkušeně zavěsil - 0:2. O devět minut později Masaryk tvrdou ranou propálil domácího brankáře Syberu - 0:3. Ve 39. minutě k neštěstí domácích si dal vlastní gól obránce Šimek - 0:4. Těsně před odchodem do kabin završil Masaryk hattrick, když zužitkoval přihrávku Fojtíka - 0:5. Polná mohla ještě snížit, ale Benda napálil pouze Petráše.

 

Po přestávce bombér Masaryk zvyšoval už na hrozivých 0:6. Domácím to nadále střelecky nešlo, což podtrhl o chvíli později opět Válek, který nebyl ani z bezprostřední blízkosti schopen překonat Petráše. Poprvé se domácí radovali až v 55. minutě, kdy po faulu na Bendu, bezpečně proměnil penaltu Urbánek - 1:6. Po hodině hry pátou branku v utkání vsítil Masaryk a odešel střídat - 1:7. V 69. minutě se přízemní střelou prosadil střídající Hesek - 1:8. Hned vzápětí na druhé straně pokořil Petráše Kavka - 2:8. V 79. minutě po zaváhání hostujícího Varmužy snižoval Kavka svým druhým gólem - 3:8. Sedm minut před koncem po nahrávce Polácha uklidil balon k tyči Dovhanyuk - 3:9. Hodonín mohl dát Polné i potupnou desítku, ale ani Varmuža a ani Červinek míč do sítě nedopravili. 



Ohlasy k zápasu



FK Hodonín
František Komňacký (trenér, hodoninsky.denik.cz): Byl to bezstarostný zápas. Všichni chtěli hrát dopředu, útočit, obrany často chybovaly, z čehož vyšel takto divoký výsledek.Takový výsledek si nepamatuji ani z jiných soutěžích, sám jsem takový zápas nikdy nehrál.



Sestavy


Slavoj Polná
A. Sybera [-] - M. Šimek [-] (46. D. Kavka [-] ) , V. Haala [-] , J. Zábrodský [-] , I. Ujčík [-] - Z. Tlačbaba [-] (60. Š. Bambula [-] ) , P. Benda [-] , J. Urbánek [-] , J. Kubec [-] - T. Válek [-] - J. Klíma [-]

FK Hodonín
M. Petráš [-] - P. Kyselka [-] , J. Červinek [-] , R. Konečný [-] , P. Fojtík [-] - R. Holešinský [-] (78. T. Varmuža [-] ) , O. Paděra [-] , T. Polách [-] , J. Bartoš [-] (63. J. Hesek [-] ) , Z. Šturma [-] - P. Masaryk [-] (69. P. Dovhanyuk [-] )

ŽK: 26. M. Šimek , 37. J. Zábrodský - 22. R. Konečný .
Počet diváků: 132. Rozhodčí: Hanák Petr - KOLÁČEK Jan, ČERNÝ Dalibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.