R. Valsa 19.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 10:15

10.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhru Bíteše zajistil Valsa


Branky


19. R. Valsa
0

Rozhodující okamžik zápasu přišel po dvaceti minutách hry, kdy se prosadil domácí Valsa. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby zápas se odehrál ve Velké Bíteši, kam zavítala družina ze Žďáru nad Sázavou. Ta se taky dostala do první šance, když zcela nepochopitelně Mašek, na kterého zívala prázdná branka, nenasměřoval balon do sítě. Hosté byli i nadále lepším týmem, a domácím to moc nešlo. Přesto to byla Velká Bíteš, která se ujala vedení. V 19. minutě napřáhl asi z třiceti metrů Valsa, jehož střela byla tečována stoperem Wasserbauerem tak, že brankář Jícha mohl balon pouze vylovit ze sítě - 1:0. Žďár mohl vyrovnat ve 23. minutě, ale Vomelův trestný kop vykryl brankář Pokorný. Ve 34. minutě swi na Pokorném vylámal zuby i Sodomka. Poločas tak skončil hubeným náskokem domácích.

 

Po přestávce se Žďár snažil ještě něco z výsledkem udělat. Nebezpečný byl především ze standardních situací, které spolehlivě odvracela domácí obrana v čele s brankářem Pokorným. V největší šanci se hosté zjevili v 86. minutě, ale Vopršál hlavou netrefil branku. Velká Bíteš tak doklopýtala k výhře a třem bodům. 



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Jaroslav Kubec (trenér, zdarsky.denik.cz): Podali jsme nejhorší letošní výkon. Směrem dopředu jsme byli absolutně neškodní, jediným pozitivem je zisk tří bodů. Vyzdvihnout musím výkony gólmana Pokorného a Chlupa.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Vladimír Hekerle (trenér, zdarsky.denik.cz): Dnes se ukázalo, jak fotbal dokáže být krásný i krutý zároveň. Velká Bíteš vyhrála díky jediné povedené střele v zápase. Dnes prohrál lepší tým, doplatili jsme na střeleckou nemohoucnost. Teď se musíme připravit na derby s Vrchovinou, které bude mít existenční nádech.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
T. Pokorný [-] - J. Horký [-] , L. Kopáček [-] , L. Kerber [-] , L. Střecha [-] - J. Chlup [-] , J. Pokorný [-] (83. O. Malý [-] ) , T. Nekuda [-] , R. Valsa [-] , T. Mrňa [-] (77. O. Mucha [-] ) - D. Rozum [-] (62. P. Antoš [-] ) -

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
F. Jícha [-] - P. Machatka [-] , M. Vomela [-] , M. Veselý [-] , P. Ločárek [-] (73. L. Trojánek [-] ) , Š. Wasserbauer [-] - R. Sodomka [-] , J. Mašek [-] , L. Jurnečka [-] (64. D. Russ [-] ) , J. Bureš [-] - M. Vopršal [-]

ŽK: 28. L. Střecha , 32. L. Kerber , 71. J. Chlup - 32. M. Vomela , 48. L. Jurnečka .
Počet diváků: 225. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - PFEIFER Michal, NEJEDLÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.