Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:00

9.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice zlikvidovala dvoubrankovou ztrátu


Branky


0

Ač Bytřice dvakrát prohrávala o dva góly, dokázala zápas ještě vyrovnat, a vydolovat bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spravedlivou dělbou bodů skončil zápas mezi domácí Bystřicí a hosty z Polné. Mírně lepším týmem byla v prvním dějství domácí družina. I více šanci si připsala na své konto. Ale jak už to bývá, fotbal nemá logiku a do kabin šla s dvoubrankovýjm náskokem hostující Polná. Po dvaceti minutách jí dostal do vedení Tlačbaba, který z hranice vápna napálil míč do brány - 0:1. V 39. minutě navýšil vedení Polné z trestného kopu Urbánek - 0:2. 

 

Po změně stran, ale domácí Bystřice okamžitě snížila, když Zbytkovský rozradnostnil domácí fandy - 1:2. Krátce po hodině hry nakoukl podruhé do listiny střelců hostující Tlačbaba a s akciemi domácích to začalo vypadat špatně - 1:3. Ti ale během tří minut dokázali vyrovnat účet zápasu. Nejdříve se v 73. minutě prosadil Malý, který snižoval na rozdíl jediné branky - 2:3. O tři minuty později prostřelil Skočdopoleho Padrtka a vyrovnal - 3:3. V závěrečné čtvrthodince byla lepším týmem hostující družina, která si vypracovala několik nebezpečných příležitostí. Ty však brankou neskončily a oba soupeři si body rozdělily. 



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem
Martin Maša (trenér, zdarsky.denik.cz): Po vývoji zápasu jsem s bodem spokojený. Oboustranně to byl pro diváky pěkný fotbal, který se musel líbit. Myslím si, že remíza je spravedlivá.




Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem
F. Svoboda [-] - M. Mezník [-] , M. Šponar [-] , T. Padrtka [-] , R. Sklenář [-] , M. Malý [-] , P. Blaha [-] (88. R. Prüger [-] ) , F. Adamec [-] (89. M. Svoboda [-] ) , L. Zbytovský [-] , Z. Sklenář [-] (59. R. Horák [-] ) , V. Mitáš [-]

Slavoj Polná
J. Skočdopole [-] - M. Šimek [-] , J. Zábrodský [-] , I. Ujčík [-] , V. Haala [-] - J. Kubec [-] , J. Urbánek [-] , Z. Tlačbaba [-] (75. D. Kavka [-] ) - T. Válek [-] - J. Klíma [-] , Š. Bambula [-] (69. J. Fadrný [-] )

ŽK: 29. V. Mitáš - 22. T. Válek , 50. M. Šimek , 81. I. Ujčík .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: Buček Vítězslav - ZAPLATILOVÁ Jana, HOVORKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.