M. David 29.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:00

9.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brod navlékl sedmý vítězný korálek za sebou


Branky


29. M. David
0

Brod se k výhře protrápil, když jedinou branku vsítil po půlhodině hry Marek David. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Uherský Brod přivítal na svém hřišti mužstvo z Velké Bíteše a hned od jeho začátku začal naplňovat roli favorita. Brod svého soupeře drtil a vypracovával si jednu šanci za druhou. Koncovka domácího mužstva ale byla hodně dlouho žalostná. Svou velkou převahu Broďané zužitkovali až po půlhodině hry, kdy po rohovém kopu vyskočil ze všech nejvýš kapitán domácích Marek David a zaslouženě poslal své mužstvo do vedení - 1:0. V závěru poločasu zahodil Brod další stoprocentní tutovky. Za celý poločas jich bylo kolem devíti. Brod se proto musel spokojit jen s hubeným náskokem. 

 

Ve druhé části si už Brod tolik šancí jako v prvním poločase nevypracoval. Domácí měli sice nadále převahu, ale jejich snaha však končila na spolehlivé domácí defenzivě a u hostujícího brankáře Konečného. Broďané postupem času nedokázali nic smysluplného vymyslet a hra začala ztrácet na dynamice. Z šedi průměru vybočila jen šance domácího Blahy, kterou nohama zlikvidoval brankář Konečný. Dvacet minut před koncem mohla Bíteš srovnat krok, ale Rozum ze dvou metrů trestuhodně mířil vedle. Brod už pak nejtěsnější výhru udržel a připsal si sedmé vítězství v řadě. 



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Martin Onda, trenér: Měli jsme nejvíc šancí v dosavadním průběhu podzimu. Kdybychom je proměnili, tak jsme se mohli od padesáté minuty jenom usmívat. Ve finále jsme se ale naopak strachovali o výsledek. Ve druhé půlce už to byla z naší strany nervozita a křeč. Musíme se vrátit na zem a počínat si jinak – to bude úkol v tréninkovém procesu v následujícím týdnu Zdroj: http://slovacky.denik.cz/fotbal_region/brod-vyhral-posedme-v-rade-trener-presto-brblal-nespokojenosti-20161001.html




Sestavy


ČSK Uherský Brod
M. Červinka [-] - M. Vrága [-] , M. Kúdela [-] , M. David [-] , R. Holík [-] - M. Pacl [-] , L. Nevařil [-] , R. David [-] , V. Dolina [-] (69. L. Jaroněk [-] ) , M. Mančík [-] (85. D. Sedláček [-] ) - L. Blaha [-] (77. M. Pochylý [-] )

FC PBS Velká Bíteš
T. Pokorný [-] - L. Střecha [-] , M. Ivančík [-] , J. Horký [-] , L. Kerber [-] - R. Valsa [-] , J. Chlup [-] (59. J. Pokorný [-] ) , P. Antoš [-] (67. D. Cícha [-] ) , O. Mucha [-] (72. L. Kopáček [-] ) , T. Mrňa [-] - D. Rozum [-]

ŽK: 83. M. Mančík .
Počet diváků: 302. Rozhodčí: Řezníček Tomáš - KOLÁČEK Josef, KULIČKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.